Букурещ - Еднодневен шопин

Букурещ - Еднодневен шопинг
Маршрут: Русе-Букурещ

Продължителност: 1 дни

Транспорт: Автобус

Дати: 


Цена от: 29 лв.

Програма
21.12.2019

Няма как да пропуснеш това предложение! Каним те на един незабравим шопинг тур до северната ни съседка Румъния !!!

Отпътуване
от Русе, от Централна ЖП гара в 8:00ч към Букурещ - град на контрастите, един от най–големите градове в Централна и Източна Европа. Известен още като "Малкия Париж". Панорамна обиколка на града с екскурзовод – Триумфална арка, Атене, Народния Театър, Парламента, Патриаршията и Двореца, Университета, площад „Виктория“. Отпътуване за търговски комплекс “Baneasa Shopping City “ и Ikea. Свободно време за пазаруване. Отпътуване за търговски център "Афи палас Котрочени", един от големите търговски центрове, разположен в близост до Президентския дворец „Котрочени“. Търговски център "Афи Палас Котрочен" в Букурещ е идеално място за пазаруване, забавление и отдих. Разполага с над 300 магазина с известни марки. За тези, които се интересуват от забавление в Букурещ - голяма пързалка и картинг писта, стена за катерене, вело пътека, езеро с лодки, детски площадки, кино с 20 екрана, и много други атракции. Отпътуване обратно за България.

Цената включва:
• Транспорт с лицензиран автобус 2*/3*;
• Пътни такси;
• Екскурзоводска беседа в автобуса

Цената не включва:
• Медицинска застраховка – 2 лв./турист/на ден. Застраховката е „Медицински разходи при болест и злополука на туриста” за лица до 69 год, с покритие 5000 евро на ЗАД “Армеец“ с адрес на управление: гр. София, ул. “Стефан Караджа“2, ЕИК :121076907
• Застраховка допълнително покритие: отказ от пътуване – 2-3% от цената на пакета според условията на Застрахователя;
• Храна и разходи от личен характер

Обменен курс лея/лев – 1 лея около 0.46 – 0.50 лв.

Необходими документи за пътуването:
валидна лична карта или задграничен паспорт; за деца под 18 години пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено пълномощно от липсващия родител, лична карта или паспорт, акт за раждане и преснимани копия на всички тези документи.

Начин на плащане :
В брой или по банков път. При записване се внася аванс 50 % и се доплаща до 20 дни преди тръгването.
Агенцията си запазва правото да промени последователността на програмата по независещи от нея причини и при недостигнат минимален брой туристи и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
Необходими документи за резервация – 3 имена на латиница (по лична карта или паспорт) и ЕГН на всеки турист, адрес, лична карта номер и валидност.

Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 40 туриста !!!

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на тръгване !!!Цени

Дата Русе
21.12.2019 г. 29 лв.


Полезни връзки:
Букурещ | Еднодневен | шопинг |