СПА ПОЧИВКА В ЕДРЕМИТ-ГЮРЕ И ПОСЕЩЕНИЕ НА ТРОЯ И ПЕРГАМОН

СПА ПОЧИВКА В ЕДРЕМИТ-ГЮРЕ И ПОСЕЩЕНИЕ НА ТРОЯ И ПЕРГАМОН
Маршрут: Ruse-Edremit-Ruse

Продължителност: 5 дни / 3 нощувки

Транспорт: Автобус

Дати:  28.02.2024 г.


Цена от: 485 лв.

Програма

-СПА ПОЧИВКА В ЕДРЕМИТ-ГЮРЕ  И ПОСЕЩЕНИЕ НА ТРОЯ И ПЕРГАМОН28.02-03.03.2024г.

-Цена на турист :
от гр.Разград ,Свищов - 495.00лв.
От гр.Русе ,Велико Търново - 485.00лв.
От Стара Загора - 475.00лв.
Три нощувки със закуски и вечери !!!

-Ден първи -28.02.2024 г.


Отпътуване от паркинга на ЖП Гара Русе в 23,00ч посока гр.Велико Търново в 00.30 пред Автогара „Юг“ .Отпътуване от гр.Стара Загора –ОМВ бензиностанция до автогара Стара Загора .Нощен преход .

-Ден втори -29.02.


Отпътуване за Троя е град разположен на източния бряг на Егейско море, в северозападната част на Мала Азия. Най-популярен в света е с това, че е бил център на легендарната Троянска война, описана в гръцкия епичен цикъл „Илиада“ от Омир. Градът е добавен към Списъка на световното културно наследство на Юнеско през 1998 година.
Троя е забележителност, която се намира по бреговете на провинцията Чанаккале. Археологическите проучвания доказват, че градът е имал активно и будно население през множество древни епохи – още от Античността до ден днешен. Първите сведения за съществуването му датират от 3 век пр. Хр. Троя привлича посетителите най-вече с легендарната история за Троянската война и митът за хубавата Елена. Едва ли има човек, който да не е чувал най-великата любовна история, история за богове и герои, за най-прочутия войн на земята и за най-красивата жена.  За спомен можете да си вземете сувенири от безбройните сергии, примамващи с интересни и оригинални подаръци.  Отпътуване за гр.Гюре.Настаняване в хотел 4*.Свободно време .Вечеря .Нощувка .

-Ден трети -01.03.2024г.


Закуска . Свободно време. Вечеря.

-Ден четвърти -02.03.2024г.


Закуска. Свободно време за релакс и СПА или възможност за екскурзия до Пергамон (срещу допълнително заплащане) – древният изгубен град достигнал своя разцвет през елинистическата епоха. Пергамското царство се е славило като културно средище в местността Еолия, близо до съвременния град Бергама. Именно в Пергамон се намира и втората по големина, след Александрийската, и значимост в света - антична библиотека. Качване с лифта до Пергамонския акропол, посещение на Храма на Траян, Олтара на Зевс, Светилището на Асклепий.
Местността около Бергама е наситена с история и Червената зала, останала от династията на Антонините, е сред руините от античен римски град. В различните епохи всеки оставя своята следа и история на мястото, и днес то е истински музей на цивилизациите. На връщане към хотела ще се отбием за разходка в Айвалък – свободно време в града. Фотопауза на остров Джунда и Шейтан софрасъ- трапезата на дявола. Връщане в хотела. Възможност за СПА процедури и релакс. .
Вечеря.

-Ден пети -03.03.2024г .

Закуска. Отпътуване за България.

-Цената включва:


3 нощувки в хотел 4* с включени 3 вечери и 3 закуски;
Транспорт с лицензиран превозвач;
Екскрзоводско обслужване
Екскурзия до Троя

-Цената не включва :


Екскурзия до Пергамон и Айвалък -30 евро на човек .Цената включва: Транспорт,входни такси на посещаваните обекти ,екскурзоводско обслужване. Осъществява се при минимум 20 записани туриста.
Доплащане за единична стая – 150 лв. за три нощувки;
Застраховка допълнително покритие : отказ от пътуване – 2-3% от цената на пакета според условията на Застрахователя ;
медицинска застраховка – 8 лв./турист/. Застраховката е „Медицински разходи при болест и злополука на ЗК“ЛЕВ ИНС„ АД туриста” за лица до 69,99 год., с покритие 5000€, валидна за чужбина, на с адрес на управление: София, бул. „Симеонско шосе“ 67 А, и с полица 13062110000221 Застраховката е “Медицински разноски вследствие злополука или акутно заболяване“.

-Входни такси на историческите обекти
Троя
Музей в Троя
Посещение на военно-морския музей, крепостта Чименлик.

-Такса прекратяване:


ако прекратяването е до 60 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
ако прекратяването е от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 30% от цената на организираното пътуване в лева;
ако прекратяването е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
ако прекратяването е от 14 до 0 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева;
Офертата е валидна при група от минимум 40 човека.
Срок за уведомление за не достигнат минимален брой туристи - 7 дни преди датата на отпътуване.
Фирмата си запазва правото на промяна на пакетната цена при драстична промяна цената на горивото, но с не повече от 5% над оферираната цена. Фирмата си запазва правото за разместване посещенията на предложените обекти и при невъзможност за посещение на някои от тях да се заместят с алтернативни такива.

-ЗАБЕЛЕЖКА:
Застраховката „Отмяна на пътуване“ е доброволна и е предназначена за лица, на които им предстои туристическо или бизнес пътуване на територията на България или чужбина. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката. Застраховката се сключва в срок до 5 дни след деня на сключване на договора за туристическо пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотела само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по–малко от 10 дни. Застрахователната премия (цената на застраховката) зависи от застрахователната сума и дните от датата на сключване до края на пътуването. Застрахователната сума е в лева и се определя в зависимост от размера на цената за индивидуалното или групово пътуване, самолетните билети или хотелската резервация.
ТУРОПЕРАТОРЪТ декларира, че носи пълна отговорност за точното изпълнение на туристическия пакет като цяло и спазва основните права съгласно Директива (ЕС) 2015/2302. Подробна информация за Директива (ЕС) 2015/2302 може да намерите на следния интернет адрес: http://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/?uri=CELEX%3A32015L2302 или на уеб-страницата на Туроператора.

-ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛА:

GURE SARUHAN THERMAL OTEL &SPA - 4*- http://www.guresaruhan.com/pages/neden-gure

-Местоположение
Хотелът се намира в Едремит, на 15 минути пеша от Gure.

-В стаите
Хотелът посреща гостите си в 122 стаи с общо 280 легла. В стаите има сателитна телевизия, хладилник, директен телефон, баня, сешоар, хавлиени халати домашни пантофи.
 
-Храна и напитки
На разположение на гостите има основен ресторант с капацитет 150 места. Има и тераса бар.

-Плаж
На разположение на гостите има открит и закрит басейн С МИНЕРАЛНА ВОДА !!!.
 Безплатни услуги в хотела
Wi-Fi се предоставя в целия хотел безплатно.

-Забавление
СПА център, стаи за масаж, солна стая, физиотерапевтичен център, турска баня, сауна, вътрешен термален басейн. Баскетболно игриже, възможности за занимания с билярд, тенис на маса.

 

Цени

Дата Възрастен
28.02.2024 г. 485 лв.


Хотели по програма