Екскурзии с автобус

ПОЧИВКА НА МРАМОРНО МОРЕ В КУМБУРГАЗ- Kumburgaz Marine Princess 4*
Маршрут: Русе –Велико Търново –Габрово-Казанлък-Стара Загора - Капитан Андреево - Кумбургаз

Продължителност: 6 дни / 5 нощувки

Транспорт: Автобус

Дати: 


Цена от: 595 лв.

Програма
Маршрут: Русе –Свищов -Велико Търново –Габрово-Казанлък-Стара Загора - Капитан Андреево - Кумбургаз

Дати на тръгване:
30.06-05.07.2023
22.07-27.07.2023
04.08-09.08.2023
25.08.-29.08.2023

Програма:

1-ви ден:
Отпътуване от Русе в 02,00ч от Велико Търново в 03.30ч ,Габрово в 03,45ч от Казанълк в 4,30ч и Стара Загора в 05,10ч. Преминаване на граничните пунктове Капитан Андреево и Капъ куле. Пристигане в Кумбургаз около обяд. Настаняване в хотел 4*. Свободно време за ползване на СПА центъра на хотела. Вечеря.Нощувка.

2-ри ден:
Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

3-ти ден:
Закуска. Свободно време или по желание срещу заплащане екскурзия до Истанбул.
В 8.00 ч. трансфер до квартал Лалели в Истанбул. Престой цял ден в Истанбул и връщане в хотела кусният следобяд. По време на престоя в Истанбул има възможност за включване в 2 екскурзии:
По желание * (срещу доплащане) разходка с корабче по "Босфора" - новият султански дворец "Долмабахче", - с екскурзовод на български език. Свободно време за разходка и пазаруване .
Връщане в хотела. Вечеря.Нощувка.

4-ти ден:
Закуска. Свободно време за плаж и В 11.30 ч. Свободно време за разходка и плаж или целодневна екскурзия до Чорлу . Вечеря.Нощувка.

5-ти ден :
Закуска. Свободно време за плаж и В 11.30 ч. Свободно време за разходка и плаж. Вечеря.Нощувка.

6-ти ден:
Закуска. В 09.30 ч. Отпътуване за България. Кратък престои в Одрин - за пазаруване .Пристигане късно велета в Стара Загора ,Казанлък ,Габрово ,Велико Търново, Русе .
ВАЖНО!Деца до 5,99 години се настаняват в хотела безплатно заплащат само транспорт -130лв
Деца настанени с един родител заплащат цена като възрастен .

Цената включва:
Транспорт с лицензиран автобус 3*/4*
5 бр нощувки със закуски и вечери /без включени напитки /в хотел- Kumburgaz Marine Princess 4*
Пътни такси и магистрални такси
Водач от туристическата агенция

Цената не включва:
Горивна такса - 30 лв. на човек, заплащат се при доплащане на остатъка по резервацията.
• Доплащане за единична стая – 320 лв.
• Медицинска застраховка – 20 лв./турист. Застраховката е „Медицински разходи при болест и злополука на туриста и COVID-19” за лица до 69 год., с покритие 5000 евро, валидна за чужбина, на ЗК “Лев ИНС “ с адрес на управление: гр.София, ул. „Симионско шосе “67 А , ЕИК :121130788,Лиценз №98/06.01.2000г. За лица над 70 до 85 години - 22 лв. /турист.
• Застраховка допълнително покритие : отказ от пътуване – 2-3% от цената на пакета според условията на Застрахователя ;
• Застраховка допълнително покритие : за разходите при репатриране на тленни останки при случаите на злополука, болест или смърт – според тарифите на лицензиран застраховател;
• Допълнителни екскурзии: заявяват се при сключване на договора за пътуване и се заплащат предварително.

Екскурзия до Чорлу целодневна -25,00евро на турист .
Отпътуване в 8,30ч от хотела .Пристигане в Чорлу .Чорлу –града прославен със силно развитата лека промишленост с основни отрасли –шивашка и кожарска промишленост в града и около него се шият световноизвесни марки на ишлеме именно затова цените там са атрактивни .Ние ще посетим търговски център АВАНТАЖ – с около 40 фирмени магазина :Mavi.Polaris.Desa.Nike.Urnban Play,Levi’s,Оххо,Colin’s и много други /дамски ,мъжки облекла на изгодни цени /.НОВО!!!AZZO-специализиран магазин за кожени олекла-обувки ,якета,чанти ,аксесоари и много др; МОЛ ОРИОН ,където се намират магазини на почти всички фабрики в гарада –Mavi Jeansq U.S Polo ,Koton,Defacto,Nike,LC Waikiki,Madame Coco,Pierre Cardin,ADL,Inci,Derimod,Desa,Herry,Penti,Boyner,
Посещение на хипермаркет-КИПА.

• Трансфер с автобус от Кумбургаз –Истанбул-Кумбургаз-20,00евро /двупосочен/

• Султански дворец „Долма Бахче сарай” – 35 Евро/70.00 лв. на човек, при група минимум 25 туриста, с включена входна такса и екскурзовод на български език (изисква се предварителна резервация за посещението на двореца).Това е исторически първият дворец в османската столица, изграден в европейски стил. От построяването му през 1853 г. до 1922 г. (с прекъсване от 20 год.) служи за главна резиденция на султана. Тук е живял и починал и Мустафа Кемал Ататюрк, основателя на турската държава, наследила някога славна (през 16 и 17 век) Османска империя.

• Разходка с кораб по Босфора – 25 Евро/50.00 лв. на човек /посещава се при минимум 25 туриста/вкл.: транспорт до хотела и обратно, екскурзоводско обслужване по време на обиколката с корабчето, билет за кораба. По време на обиколката можете да се насладите на красивите гледки и сгради познати ни от телевизионните сериали. След обиколката с корабче - свободно време за разходка на Египетския пазар, известен с ароматните си подправки.

• Необходими документи за пътуването: задграничен паспорт с 6– месечна валидност към датата на отпътуване; Лица под 18 г. пътуващи без или с 1 родител , трябва да представят на границата пълномощно-оригинал от липсващия родител/и и копия, паспорт, акт за раждане.

• Няма визови, санитарни и медицински изисквания ;
• Начин на плащане: В брой или по банков път. При записване се внася депозит – 50 % от пакетната цена и останалата сума 20 дни преди отпътуване .

• ЗАБЕЛЕЖКА:
Застраховката „Отмяна на пътуване“е доброволна и е предназначена за лица, на които им предстои туристическо или бизнес пътуване на територията на България или чужбина. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката. Застраховката се сключва в срок до 5 дни след деня на сключване на договора за туристическо пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотела само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по–малко от 10 дни. Застрахователната премия (цената на застраховката) зависи от застрахователната сума и дните от датата на сключване до края на пътуването. Застрахователната сума е в лева и се определя в зависимост от размера на цената за индивидуалното или групово пътуване, самолетните билети или хотелската резервация;

• Такса прекратяване:
ако прекратяването е до 60 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
• ако прекратяването е от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 20% от цената на организираното пътуване в лева;
• ако прекратяването е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 30% от цената на организираното пътуване в лева;
• ако прекратяването е от 14 до 10 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 70% от цената на организираното пътуване в лева;
• ако прекратяването е от 9 до 3 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 80% от цената на организираното пътуване в лева;
• ако прекратяването е под 3 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева.

• Офертата е валидна при група от минимум 40 човека.
• Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи - 7 дни преди датата на отпътуване.
• Фирмата си запазва правото на промяна на пакетната цена при драстична промяна цената на горивото, но с не повече от 5% над оферираната цена. Фирмата си запазва правото за разместване посещенията на предложените обекти и при невъзможност за посещение на някои от тях да се заместят с алтернативни такива.

• Пунктове за отпътуване и връщане от различните градове :
• Отпътуването от Казанлък ,Стара Загора, Габрово и Велико Търново, се осъществява при минимум 15 туриста от съответния пункт. Забележка: Преминава се през различните градове само ако има записани туристи от там.
• Настаняването в автобуса е по ред на записване или при желание за предни места срещу допълнително заплащане:
• От 5-то място до 8- мо място - 30.00 лв. на седалка се заплаща допълнително.
• От 9-то място до 20-то място - 20.00 лв. на седалка се заплаща допълнително.
• Туроператора и Превозвача не носят отговорност за загубен багаж или откраднат и забравен по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

• ВАЖНО: Относно медицинската помощ – Туроператора и Фирмата- партньор, могат да окажат съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не са страна и не носят отговорност при неспазване на Общите застрахователни условия от Застрахователя или негов Представител.

Места за отпътуване и връщане :
• Разград –Автогара Разград
• Русе – паркинг на Централна ЖП гара
• Велико Търново – пред хотел „Етър“
• Свищов -центъра
• Габрово – Бензиностанция „Лукойл“ до Дома на „Хумора и Сатирата“
• Казанлък –Омв –ИЗХОД НА ГРАДА -посока Стара Загора
• Стара Загора – бензиностанция ОМВ до Автогара


ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛА : Kumburgaz Marine Princess 4
Хотела е разположен в центъра на гр. Кумбургаз на брега на пясъчен плаж. В хотела има основен ресторант, бар при басейна, открит басейн с водни пързалки, закрит басейн, SPA център, фитнес, 9 конферентни зали (за 70–750 човека), химическо чистене, паркинг. В стаите има вана или душ, сешоар, климатик, телевизор, телефон, мини бар (платено), сейф (платено), room service (платено), безжичен интернет. Безплатни услуги: турска баня, сауна, фитнес зала, тенис на маса, билярд, ползване на открит и закрит басейн, паркинг. Платени услуги: масаж, теляк, химическо чистене, гладене

ТУРОПЕРАТОРЪТ декларира, че носи пълна отговорност за точното изпълнение на туристическия пакет като цяло и спазва основните права съгласно Директива (ЕС) 2015/2302. Подробна информация за Директива (ЕС) 2015/2302 може да намерите на следния интернет адрес: http://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/?uri=CELEX%3A32015L2302 или на уеб-страницата на Туроператора. 

Kumburgaz Marine Princess 4*

http://www.kumburgazmarinprincess.com/

 

Цени по програмата:

град

Периоди

Цена на турист в двойна и тройна стая от 12,00год до 99години

Цена на дете от 06-11.99години

Русе , Свищов ,Велико Търново и Габрово, Казанлък, Стара Загора

30.06-05.07.2023

595,00лв

377,00лв

Русе , Свищов ,Велико Търново и Габрово, Казанлък, Стара Загора

22.07-27.07.2023

595,00лв

377,00лв

Русе , Свищов ,Велико Търново и Габрово, Казанлък, Стара Загора

04.08-09.08.2023

595,00лв

377,00лв

Русе , Свищов ,Велико Търново и Габрово, Казанлък, Стара Загора

25.08-29.08.2023

595,00лв

377,00лв

 

 

 

 

Обявените цени в USD (щатски долар) или € (евро) се заплащат по централния курс на БНБ в деня на плащането и се заплащат към туроператора в лева.

 

 

Цени

Дата Възрастен
30.06.2023 г. 595 лв.
22.07.2023 г. 595 лв.
04.08.2023 г. 595 лв.
25.08.2023 г. 595 лв.