Екскурзии в България

ПОЧИВКА С ВЕНИ ТРАВЕЛ В СЪРЦЕТО НА РОДОПА ПЛАНИНА –гр.Девин
Маршрут: Русе-Девин-Русе

Продължителност: 6 дни / 5 нощувки

Транспорт: Автобус

Дати: 


Цена от: 540 лв.

Програма
Девин
е малко и очарователно градче в Западни Родопи , отличаващо се с много красива природа, привличаща туристи от целия свят. Райско местенце, малка част от съвършенството на южна България. Девинският регион е прочут с многото история, божествени гледки и минерална вода, символ на града.Още в далечното минало са доказани лечебните свойства на минералната вода. Около и в града има минерални извори с температура от 37 – 44 градуса. Оздравителните качества на девинската вода са в следствие средна минерализация, слаба киселинност и високи температури. Подходяща е за лечение и профилактика на заболявания на опорно – двигателния апарат, сърдечни заболявания, кожни проблеми, проблеми с нервната и половата система.

Автобусна програма : 6 дни /5 нощувки

Дати :
16.06-21.06.2023г.
22.07-27.07.2023г. - СТОП!!!
04.08-09.08.2023г. - ОГРАНИЧЕНИ МЕСТА!!!
18.08-23.08.2023г.

Описание на СПА ХОТЕЛ ОРФЕЙ-5*- ДЕВИН
Хотел Орфей, разположен в центъра на гр. Девин, е модерен комплекс, предназначен да се възползва от уникалните дадености на региона, с възможности за отдих, спорт, развлечение и балнеолечение.Комплексът разполага с 123 стаи, от които 45 са луксозни и студиа, и 78 двойни стандартни стаи. Сред основните конкурентни предимства на комплекса са уютната атмосфера и възможността за пълноценна почивка, качеството на СПА услугите и не на последно място вкусната храна. Гостите на хотела могат да се любуват на българска, европейска и ориенталска кухня в :
• Основен ресторант с капацитет 170 вътрешни и 50 външни места
• Европейски ресторант с капацитет 80 вътрешни и 40 външни места
• Ориенталски ресторант с капацитет 40 вътрешни и 30 външни места
• Хотелът предлага и прекрасни условия както за отдих, така и за спорт.
• На разположение на гостите е игрище за минифутбол, тенис корт и волейбол. Хотелът е редовен домакин на редица конкурси и фестивали.
• Балнеологичният блок на комплекса е единствен по рода си и е изграден по начин, позволяващ провеждането на най-съвременни и ефективни физикални методики и програми за балнеопрофилактика, рехабилитация и рекреация. Хотелът се захранва от два минерални извора, известни с лечебните си свойства – Беденски и Девински извор, като разполага с разрешителни за водоползване. Всичко това превръща СПА Хотел Орфей както в атракционен и привлекателен център, така и в място за провеждането на най-съвременните и ефективни физикални методики и програми за балнеопрофилактика и рекреация.
• СПА центърът в хотел “Орфей” представлява всичко, което е свързано със здраве, красота, удоволствие. С модерния си стил и оборудване, СПА центърът е един от най – добрите в грижите за здравето.
• Здравният комплекс предлага фитнес център, с най-новото кардио-васкуларно оборудване, просторни топлолечебни съоръжения, включващи сауна, турска баня, парна баня, египетска кална баня. Изпитайте удоволствието от нашите 16 специализирани вани с неповторимата Беденска минерална вода, обслужвани от професионално обучен персонал, 6 масажни стаи, терапевтичен басейн с минерална лечебна девинска вода и джакузи.
• Хотелът разполага с три външни басейна, единият от които е предназначен за най-малките гости на хотела, и два вътрешни басейна.
• Природните продукти, с които разполага хотела, са двете минерални води – Девинска и Беденска, Варненска лиманна кал, Черноморска луга, биоклиматичен фактор, екопътеки. Съвременната физикална медицина признава лиманната кал като най- силно действащ природно-лечебен фактор. За по-ефективно и комбинирано въздействие, предимно на хората със ставни, неврологични и гинекологични здравословни проблеми, комплексът предлага процедури с природни продукти от Черно море – Варненска лиманна кал и луга. Освен индивидуалния подход към посетителя, се предлагат пакетни медицински услуги от готови програми за профилактика и лечение на заболяванията на опорно-двигателния апарат, нервната, дихателната и сърдечно-съдовата системи.
• Всичко, което предлага балнео-рехабилитационния комплекс “Орфей” – Девин е на най-съвременно световно ниво и е ориентирано към укрепване здравето на хората.


ДАТИ

На човек в двойна стая

На човек в единична стая

Лица над 12 г. – НА ДОПЪЛНИТЕЛНО ЛЕГЛО

Деца от 3 до 12 г.

16.06-21.06.2023г

456.00лв

555.00лв

380,00лв

250,00лв

22.07-27.07.2023г

506,00лв

616.00лв

425.00лв

280.00лв

04.08-09.08.2023

540.00лв

650.00лв

425.00лв

280.00лв

18.08-23.08.2022г

540.00лв

650.00лв

425.00лв

280.00лв

 

Настаняването се осъществява в съответния тип помещение при минимум 2-ма пълноплащащи.

Цената включва:
транспорт с комфортен автобус;
5 нощувки ,5 закуски,5 вечери;
безплатно ползване на минерален басейн ,джакузи ,парна баня ,сауна ,фитнес ;
туристическа застраховка ,туристически данък,ДДС.

Важно :
Деца до 3години се настаняват безплатно !!!

Цената не включва :
обяд
Лични разходи
екскурзия до екопътека:

Описание на програмата
полудневна екскурзия с маршрут: Струилица-Калето –Лъката-Мечешки водопад . Намира се в Родопите, близо до Девин. Маршрутът минава през скални образувания, гори и водопади. Има изградени дървени мостчета, заслони, санитарни възли, места за отдих и зона за риболов.Екскурзията е подходяща за хора без проблеми в опорно –двигателния апарт и сърдечни проблеми .Облекло –удобни обувки и дрехи за планина.Цена на турист 30,00лв ,за деца до 12 години -20лв.Цената включва :транспорт водач от Вени травел и др .

екскурзия до гр.Широка лъка.
Екскурзията е полудневна отправяме към гр.Широка лъка .Разходка в типичната Родопска атмосфера на града и посещение по желание на исторически забележителности.
Цената включва :
транспорт с автобус ,водач от Вени травел .Цена за възрастен -15,00лв ,цена за дете до 12,00г -10,00лв .Необходимо облекло за екскурзията :Удобни обувки , ,вода ,сандвич,фотоапарат и др.

Ягодинска пещера и сафари с джипове до Орлово око.
Екскурзията е полудневна .Описание на програмата :След закуска отпътуване за Ягодинска пешера .Посещение на пещерата и след това отпътуване с джипове посока Орлово око.
Цената включва :
транспорт с автобус ,трансфер с бусове до Ягодинска пещера ,джип сафари ,входна такса на Ягодинска пещера,водач от Вени травел .Цена за възрастен -50,00лв ,цена за дете до 12,00г -40,00лв .Необходимо облекло за екскурзията :Удобни обувки ,връхна дреха за пещерата и подходящи дрехи за планина ,вода ,сандвич,фотоапарат и др.

Програма :

Ден първи :
Отпътуване от гр.Русе от паркинга на ЦЖПГара до Митница в 7,30ч посока Велико Търново ,Габрово ,Стара Загора –Девин.Настаняване в Спа хотел Орфей-5*.Вечеря .

Ден втори :
Закуска .Свободно време за релакс .Вечеря .

Ден трети:
Закуска .Свободно време или екскурзия по желание до Ягодинска пещера и сафари с джипове до Орлово око.Екскурзията е полудневна .Описание на програмата :След закуска отпътуване за Ягодинска пешера .Посещение на пещерата и след това отпътуване с джипове посока Орлово око. Цената включва :транспорт с автобус ,трансфер с бусове до Ягодинска пещера ,джип сафари ,входна такса на Ягодинска пещера,водач от Вени травел .Цена за възрастен -50,00лв ,цена за дете до 12,00г -40,00лв .Необходимо облекло за екскурзията :Удобни обувки ,връхна дреха за пещерата и подходящи дрехи за планина ,вода ,сандвич,фотоапарат и др.Вечеря .Нощувка.

Ден Четвърти :
Закуска .Свободно време или екскурзия по желание до екопътека: Описание на програмата –полудневна екскурзия с маршрут: Струилица-Калето –Лъката-Мечешки водопад . Намира се в Родопите, близо до Девин. Маршрутът минава през скални образувания, гори и водопади. Има изградени дървени мостчета, заслони, санитарни възли, места за отдих и зона за риболов.Екскурзията е подходяща за хора без проблеми в опорно –двигателния апарт и сърдечни проблеми .Облекло –удобни обувки и дрехи за планина.Цена на турист 30,00лв ,за деца до 12 години -20лв.Цената включва :транспорт водач от Вени травел и др .Следобед Свободно време .Вечеря.

Ден пети:
Закуска .Свободно време или екскурзия по желание по маршрут: екскурзия до гр.Широка лъка.Екскурзията е полудневна отправяме към гр.Широка лъка .Разходка в типичната Родопска атмосфера на града и посещение по желание на исторически забележителности .Цената включва :транспорт с автобус ,водач от Вени травел .Цена за възрастен -15,00лв ,цена за дете до 12,00г -10,00лв .Необходимо облекло за екскурзията :Удобни обувки , ,вода ,сандвич,фотоапарат и др. Вечеря .

Ден шести :
Закуска и отпътуване към Бачковски манастир. Посещение на манастира ,свободно време . Отпътуване за Стара Загора ,Габрово ,Велико Търново ,Русе.
Важно!
При изпълнението на програмата туристите трябва да са с удобни обувки ,шапка ,очила ,при нужда дъждобран и фотоапарат за запечатване на спомени .Има преходи ,който са по трудни ,затова всеки решава дали може да участва в тях.

•Застраховка допълнително покритие: отказ от пътуване – 2-3% от цената на пакета според условията на Застрахователя- застраховател ЗК“ЛЕВ ИНС„ АД със седалище и адрес на управление: София, бул. „Симеонско шосе“ 67 А;
•Застраховка допълнително покритие: за разходите при репатриране на тленни останки при случаите на злополука, болест или смърт – според тарифите на лицензиран застраховател- застраховател ЗК“ЛЕВ ИНС„ АД със седалище и адрес на управление: София, бул. „Симеонско шосе“ 67 А;

Начин на плащане:
В брой или по банков път. При записване се внася аванс 50% и се доплаща до 14 дни преди тръгването.

Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 18 туриста !!!
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на тръгване !!!

Такса прекратяване:
ако прекратяването е до 60 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
ако прекратяването е от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 30% от цената на организираното пътуване в лева;
ако прекратяването е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
ако прекратяването е от 14 до 0 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева;
В автобусните екскурзии задължително се спазват епидемичните мерки наложени на територията на Република България .

ТУРОПЕРАТОРЪТ декларира, че носи пълна отговорност за точното изпълнение на туристическия пакет като цяло и спазва основните права съгласно Директива (ЕС) 2015/2302. Подробна информация за Директива (ЕС) 2015/2302 може да намерите на следния интернет адрес: http://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/?uri=CELEX%3A32015L2302 или на уеб-страницата на Туроператора.
Цени

Дата Възрастен
16.06.2023 г. 540 лв.
04.08.2023 г. 540 лв.
18.08.2023 г. 540 лв.