Кратки турове

Букурещ – еднодневна екскурзия за шопинг! Посещение на Афи палас Котрочени и коледните базари!
Маршрут: Ruse-Bucharest

Продължителност: 1 дни

Транспорт: Автобус

Дати: 


Цена от: 45 лв.

Програма
Отпътуване от Русе, от Централна ЖП гара в 7:00ч към Букурещ - град на контрастите, един от най–големите градове в Централна и Източна Европа. Известен още като "Малкия Париж". Панорамна обиколка на града с екскурзовод – Триумфална арка, Атене, Народния Театър, Парламента, Патриаршията и Двореца, Университета, площад „Виктория“. Отпътуване за търговски център "Афипалас Котрочени", един от големите търговски центрове, разположен в близост до Президентския дворец „Котрочени“. Търговски център "Афи Палас Котрочен" в Букурещ е идеално място за пазаруване, забавление и отдих. Разполага с над 300 магазина с известни марки. За тези, които се интересуват от забавление в Букурещ - голяма пързалка и картинг писта, стена за катерене, вело пътека, езеро с лодки, детски площадки, кино с 20 екрана, и много други атракции.Посещение на Президентския дворец „Котрочени „-/по желание на туриста / .Посещение на Коледни базари .Отпътуване обратно за България.

Цената включва:
• Транспорт с лицензиран автобус 23*;
• Пътни такси;
• Екскурзоводска беседа в автобуса.

Цената не включва:
• Медицинска застраховка – 3 лв./турист/на ден. Застраховката е „Помощ при пътуване в чужбина” за лица до 69 год, с покритие 5000 евро на ЗАД “Лев Ин с“
• Застраховка допълнително покритие: отказ от пътуване – 2-3% от цената на пакета според условията на Застрахователя;
• Храна и разходи от личен характер
• Входна такса на Призидентския дворец „Котрочени“-60,00леи за възрастни и 20,00 леи за деца

Обменен курс лея/лев – 1 лея около 0.46 – 0.50 лв.
Необходими документи за пътуването - валидна лична карта или задграничен паспорт; за деца под 18 години пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено пълномощно от липсващия родител, лична карта или паспорт, акт за раждане и преснимани копия на всички тези документи.

Начин на плащане :
В брой или по банков път. При записване се внася аванс 50 % и се доплаща до 20 дни преди тръгването.

Агенцията си запазва правото да промени последователността на програмата по независещи от нея причини и при недостигнат минимален брой туристи и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

Необходими документи за резервация – 3 имена на латиница (по лична карта или паспорт) и ЕГН на всеки турист, адрес, лична карта номер и валидност.
Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 40 туриста !!!
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на тръгване !!!Цени

Дата от Русе от Разград
03.12.2023 г. 45 лв. 55 лв.
16.12.2023 г. 45 лв. 55 лв.
23.12.2023 г. 45 лв. 55 лв.