Предколеден шопинг в Тесалоники

Предколеден шопинг в Cолун (бузуки)
Продължителност: 2 дни / 1 нощувки

Транспорт: Автобус

Дати: 


Цена от: 135 лв.

Програма
14.12 – 16.12.2018

1 ДЕН  Отпътуване от Русе в 1.30 ч. от Централна ЖП гара, Паркинг „Митница“, през В.Търново в 3.00 ч. от хотел „Етър“.3.45-Габрово – от бензиностанция Лук ОЙЛ и в 4.30ч Севлиево с/у завод“ Видима Идеал „.Отпътуване от София в 05.30 ч. от Автогара „Сердика“/бивш Трафик маркет/ по маршрут София -  Кулата – Солун. Панорамна обиколка с екскурзовод /срещу допълнително заплащане /: Бялата кула   – символ на града; църквата “Св. Св. Кирил и Методий”; площад “Наварино” с Двореца на Галер; Арката на Галер, построена през 305 г. за отпразнуване на окончателната победа на император Галер Максимилиан над персите; крепостта “Ептапиргио” с прекрасна панорамна гледка към града и Термическия залив; църквата “Св. Димитър” - необичайно красив храм, построен от розови тухли, където се пазят мощите на Св. Димитър. Свободно време-възможност за пешеходна разходка и кафе по крайбрежния булевард Никис и шопинг по търговската улица Цимиски. Настаняване. Възможност за посещение на бузуки. Нощувка.
 
 2 ДЕН –Закуска . Свободно време или по желание посещение на МОЛ Mediterranean Cosmos -молът се намира извън града. По обяд отпътуване за България. Вечерта пристигане в София  ,Севлиево ,Габрово,Велико Търново ,Бяла ,Русе .
 
Цената включва:
Транспорт с лицензиран автобус
1 нощувка със закуска с настаняване в двойна/тройна стая в хотел 3* в околностите на Солун;
Екскурзоводско обслужване.
Посещение ( трансфер до МОЛ Mediterranean Cosmos ) 

Цената не включвa:
Медицинска застраховка за лица  до 65 години – 4 лева за лица над 65години -7.00лв
Доплащане за настаняване в единична стая - 45 лв;
Панорамна обиколка на Солун -10,00евро за възрастен и 5 евро за деца до 11,99години ;
входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание, градски транспорт. 
Възможност за бузуки
Застраховка допълнително покритие : отказ от пътуване – 2-3% от цената на пакета според условията на Застрахователя ; Застраховка допълнително покритие : за разходите при репатриране  на тленни останки при случаите на злополука, болест или смърт – според тарифите на лицензиран застраховател;
 
Отстъпки:
Деца до 11 г., настанени на допълнително легло в стаята на двамата родители: - 30 лв
 
Полезна информация: В Гърция са валидни следните отстъпки от входните такси при посещение на музеи и археологически обекти: лица до 18 г. – безплатно (след показване на документ за самоличност); лица над 65 г. – 50 % намаление от стойността на входната такса (след показване на документ за самоличност); студенти, притежаващи международни студентски карти ISIC – безплатно (след показване на картата).
 
Начин на плащане: В брой или по банков път. Внасят се 50% аванс при записване и останалата сума се доплаща до 20 дни преди тръгване ! 
 
Минимален брой на туристите за осъществяване на екскурзията - 40 човека.
 
Срок за уведомяване на туриста в случай, че екскурзията няма да се осъществи - 7 дни преди датата на отпътуване.
Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. 
 
Забележка: За лица под 18 години пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено пълномощно от двамата или  липсващия родител, акт за раждане и ксерокопие на тези документи, задграничния паспорт или личната карта.
 
При необходимост фирмата си запазва правото да променя реда на посещеваните обекти, както и при невъзможност да се посети дадена забележителност, да я замести с алтернативна такава!
Настаняването в автобуса е по ред на записване или при желание за предни места срещу допълнително заплащане
От 5-то място до 8- мо място - 30.00 лв.  на седалка се заплаща допълнително .
От 9-то  място до 20-то  място - 20.00 лв. на седалка се заплаща допълнително .
 
Туроператора и Превозвача не носят  отговорност за загубен багаж или откраднат и забравен по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.
 
ВАЖНО :Относно медицинската помощ – Туроператора и Фирмата -партньор , могат да окажат съдействие в случай на нужда от медицинска помощ , но не са страна и не носят отговорност при неспазване на Общите застрахователни условия от Застрахователя или негов Представител .
 
Отпътуването от Шумен,Варна,Разград, Велико Търново,  се осъществява при минимум 15 туриста от съответния пункт. Забележка: Преминава се през различните градове само ако има записани туристи от там и се доплаща 30.00лв за тръгване от Шумен,Варна,Разград!!!
Места за отпътуване и връщане :
Варна – Бензиностанция ОМВ до Автогара –ВАРНА 
Шумен – отбивка 5-ти километър 
Разград –Автогара Разград 
Русе – паркинг на Централна ЖП гара 
Велико Търново – пред хотел „Етър“
София – Трафик маркет –Автогара „Сердика“
 

 

 

Цени

Дата Русе Велико Търново, Габрово, Казанлък Стара Загора, Пловдив София
14.12.2018 г. 155 лв. 155 лв. 145 лв. 135 лв.