Виза за Русия - Veni Travel

ТУРИСТИЧЕСКА ВИЗА ЗА РУСИЯ
 
Необходими документи: 
- валиден паспорт минимум 6 месеца, след планираната дата на връщане
- 1 снимка, цветна за документи, 3,5/4,5 см
- Попълнена визова анкета/ точките 7,8 и 13 не се попълват/
- Застраховка „Помощ при пътуване“/медицински разноски с минимум 30 000 евро покритие за целия период на пътуването/
- Резервация на самолетен билет
За лица под 18 г.  – се изискват допълнителни документи./ За лица под 18 години пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено пълномощно от непътуващия родител или двамата родители,оригинал и копия, валидна лична карта или паспорт, акт за раждане и преснимани копия . /
Бърза поръчка – 287 лева/ визата се изготвя в рамките на  7 дни/
Стандартна поръчка – 237 лева, /визата се изготвя в рамките на  14 дни/