Предколеден шопинг в Букурещ

Букурещ - Двореца на пролетта и Коледни базари
Продължителност: 1 дниДати: 


Цена от: 29 лв.

Програма
Отпътуване от Русе, от Централна ЖП гара в 7,30ч. към Букурещ -град на контрастите, един от най – големите градове в Централна и Източна Европа, известен още като „Малкия Париж“ . Панормна обиколка на града с екскурзовод – Триумфална арка, Атене, Народния Театър, Парламента, Патриаршията и Двореца, Университета, площада Победа. Посещение по избор, срещу допълнително заплащане на входните такси на „Дворец напролетта“ – Къщата на фамилия Чаушеску и Музея на селото /при хубаво време/. По желание посещение на църквата „Св. Св. Константин и Елена”, където се намират мощите на българския светец Свети Димитър Басарбовски. Посещение на коледен базар в центъра на града. Свободно време в центъра на града. В късния следобед, отпътуване обратно за България. Връщане в Русе.

Цената включва :
• Транспорт с лицензиран микробус/автобус / 2/3* - според броя записани туристи , пътни такси,
• екскурзоводска беседа в автобуса, екскурзоводска беседа в „Дворец на Пролетта „- за тези които ще посетят музея

Цената не включва:
• таксите за музеите и лични разходи- Вход за Къща на фамилия Чаушеску/Дворец на пролетта /-35 леи за възрастни, 25 леи за ученици/студенти, пенсионери -таксите са орентировачни и подлежат на промяна ,преди отпътуване Туроператора ще информира за точна цена в момента туристите !!!
• Музея на селото – възрастен - 15 леи; ученици/студенти – 4 леи, пенсионери - 8 леи,
• Застраховка „Медицински разходи при болест и злополука на туриста” за лица до 69 год., с покритие 5000 евро, валидна за чужбина
• Застраховка допълнително покритие : отказ от пътуване – 2-3% от цената на пакета според условията на Застрахователя ;
• Застраховка допълнително покритие : за разходите при репатриране на тленни останки при случаите на злополука, болест или смърт – според тарифите на лицензиран застраховател;

Допълнителна информация:
За посещението на Двореца на пролетта –къщата на фамилия Чеушевско се изисква прадварителна резеравция и брой на туристите –минимум 5 дни преди посещение !!!
Необходими документи -валидна лична карта най – малко 6 месеца. За лица под 18 години пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено пълномощно от двамата или липсващия родител, акт за раждане и ксерокопие на тези документи и задграничния паспорт или личната карта.

Начин на плащане :
В брой или по банков път. При записване се внася аванс 50% и се доплаща до 10 дни преди тръгването.
Студентите , които искат да ползват намаление за таксите на музеите, трябва да носят със себе си студентска карта, която да представят при поискване! Учениците, за да ползват намаление също трябва да представят ученическа карта!
Агенцията си запазва правото на промени на цената и последователността на програмата по независещи от нея причини и при недостигнат минимален брой туристи и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 40 туриста !!!

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на тръгване !!!
Цени

Дата от Русе
08.12.2019 г. 29 лв.
22.12.2019 г. 29 лв.