Йоздере - Собствен транспорт

Йоздере - Собствен транспорт (ранни записвания до 30.04.2019)
Продължителност: 1 нощувкиЦена от: 53 лв.

Програма
Цените включват отстъпките за ранни записвания до 30.04.2019

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
 • нощувка в хотел по избор на съответната категоризация и база изхранване избран от туриста
 • отстъпки за ранно записване
 • представител на Вени Травел по време на пътуването
 • Обслужване на територията на Турция от представител на мастната фирама партньор

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • Транспорт
 • медицинска застраховка „Медицински разходи при болест и злополука на туриста” 5000 евро покритие -ЗАД“Армеец“-гр.София ул“Стефан Караджа“2 ЕИК :121076907
 • Медицинска застраховка Медицински разходи при болест и злополука на туриста”.
за лица от 65 години до 80 години –според тарифита на ЗАД „Армеец“
 • Застраховка „Медицински разходи при болест и злополука на туриста”.- с допълнително покритие –репатрация на тленни останки и смърт - според тарифита на ЗАД „Армеец“
 • Застраховка „Отмяна на пътуване „от 3% от от заплатената сума и взависимост от Общите условия на Застраховател ЗАД „Армеец“ и срока на анулация в договора с Туроператора .
 • допълнителни екскурзии-Изпълняват се от Фирама ПАРКНЬОР НА ТЕРИТОРИЯТА НА ТУРЦИЯ .
 • Разходи от личен характер

УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ ПРИ РАННО ЗАПИСВАНЕ :
 • Цените .който включват отстъпки за ранно записване са валидни само при направена разервация и плащане в посочените срокове обевени от всеки хотел.
 • При резервации по ранни записвания не се допускат никакви промени при вече заплатени и потвърдени резервации.
 • При невъзможност на туриста да пътува ,но е направил и заплатил резервация по ранни записвания –Сумите по тези резервации не се възстановяват от Хотела и Туроператора или съответната сума да се ползва при друга резервация /друга дата на пътуване /с доплащане по стандартни цени за съответния хотел ,но само ако са спазени сроковете по договор с Туроператора и Потребителя /Клиента/.

УСЛОВИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ В ХОТЕЛ :
 • Важно при настаняване в тройни стаи или двойни стаи с допълнително легло (TRPL ;DBL +EX.BED) почти винаги третото легло е допълнително /много малко хотели разполагат с редовно легло /-тип разтегателно и затова за него се заплаща по малко .
 • При настаняване на двама възрастни с едно или две даца (dbl +1chd;dbl+2chd),третото и четвъртото легло винаги са допълнителни ,тип разтегателни.Децата ползват намаление според офертата на хотела ,но само когато са с двама възрастни –пълноплащащи .
 • Относоно изгледа на стаята –при някой хотели цените са различни .но стаи с изглед море се гарантират само тогава когато хотела има специална цена за такава стая ,а при останалите случеи Туроператора не дава гаранция за настаняване в такова помещение без доплащане .
 • Настаняване в хотел -14:00ч-напускане и освобождаване на хотела -12:00ч,всички услуги в хотела преди 14:00 ч и след 12:00 се ползват срущу допълнително заплащане в това число храна и напитки .
 • Броя на храненията в хотелите съотвества на броя резервирани нощувки .При резервация примерно 7 нощувки ,7 закуски ,7 вечери или съответния брой и междинни хранения ,ако хотелът е на ALL INCLUSIEVE ИЛИ ULTRA ALL INCLUSIVE.

ВАЖНО: Относно медицинската помощ –Туроператора и Фирмата паркньор ,могат да укажат съдействие в случей на нужда от медицинска помощ ,но не са страна и не носят отговорност при незпазване на Общите застрахователни условия от Застрахователя или негов Представител .

ПЛАЩАНИЯ:
 • 50% депозит при резервация и останалите 50% -20 дни преди отпътуване .
 • При ранни разервации се спазва срока оспоменат в офертата.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕ:
 • Валиден международен паспорт –до датата на отпътуване и връщане .
 • Лица под 18 г пътуващи без или с 1 родител , трябва да представят и пълномощно/декларация/-оригинал и копие от липсващия родител/и.
 • няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваната по маршрута страна.

ВАЖНИ УСЛОВИЯ ПРИ ЗАСТРАХОВКА „ПОМОЩ ПРИ ПЪТУВАНЕ и МЕДИЦИНСКИ РАЗХОДИ

Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ АРМЕЕЦ или ЗАД "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп" ЕАД –по избор на клиента .Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване и медицински разходи ” и на двете компании , при необходимост от медицинска помощ: , Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 130,0897337707 е-mail: operations@coris.bg –при застраховка на ЗАД “ АРМЕЕЦ. Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията на ЗЕАД "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп" ЕАД -Обслужващата асистънс компания по застрахователни полици по застраховка „Пътуване в чужбина“ вече е „Глобал Сървисиз България” АД.- EMERGENCY MEDICAL ASSISTANCE Tel: +359 2 8 197 197 E-mail: assistance@globalservices.bg Mail to Global Sevices Bulgaria: 23 "Sitnyakovo" Blvd, 1505 Sofia, Bulgaria .Да предаде необходимата информация на български или английски език/номера на застрахователна полица ,три имена ,егн ,срок на действие на застрахователната полица ,местонахождението и подробна информация за събитието . Задължително е спазването на всички указания дадени от Асистан компанията,включително относно лечебно заведение или лекар към което трябва да се обърните за помощ . В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компаниятаЗастарахованият има право да се откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказана помощ .В случей ,че Застрахованият е приет в лечебно заведение в състояние ,в което е било практически невъзможно да се свърже с Асистан компанията на посочените телефони ,лично или чрез трето лице в срок до 24 часа след събитието е длъжен да уведоми Асистан компанията.Когато Застрахования е заплатил сам направените разходи ,всички документи по конкретната претенция следва да се изпратят на Застрахователя в оригинал ,в срок до 5 дни след завръщането на Застрахования в Република България.Хотели по програма
Йоздере, Турция
Grand Efe
60 лв.
Йоздере, Турция
Йоздере, Турция
Йоздере, Турция
Йоздере, Турция
Йоздере, Турция
Йоздере, Турция
Йоздере, Турция
Йоздере, Турция