Букурещ - Еднодневен шопин

Букурещ – еднодневна екскурзия за шопинг и посещение на Коледни базари . Посещение на Банеаса Шопинг сити и Афи палас Котрочени!
Маршрут: Русе-Букурещ

Продължителност: 1 дни

Транспорт: Автобус

Дати: 


Цена от: 29 лв.

Програма
СВОБОДНО МОЖЕ ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ ЕКСКУРЗИЯ ДО РУМЪНИЯ ЗА ЛИЦА, КОИТО:
– имат направена пълна ваксинация и са изминали 14 дни от поставянето на втора игла или при еднодозовите ваксини еднократната доза ;
– са преболедували Ковид-19 (през последните 180 дни) и притежават сертификат за пътуване в чужбина .
Условия за пътуване на неваксинирани !
– са задължени да представят 1 отрицателен резултат от PCR тест валиден 72 часа /за влизане в Румъния и същия за влизане в България/;
/ 20% отстъпка за ПСР тест в лаборатории Рамус с ваучер от ВЕНИ ТРАВЕЛ/
  • Децата под 12-годишна възраст са освободени от задължението да представят отрицателен резултат от PCR тест.
ВАЖНО:
!!! В БАЗАРА се влиза задължително със зелен сертификат !!!

Отпътуване от Русе, от Централна ЖП гара в 7:00ч към Букурещ - град на контрастите, един от най–големите градове в Централна и Източна Европа. Известен още като "Малкия Париж". Панорамна обиколка на града с екскурзовод – Триумфална арка, Атене, Народния Театър, Парламента, Патриаршията и Двореца, Университета, площад „Виктория“. Отпътуване за търговски комплекс “Baneasa Shopping City “ и Ikea. Свободно време за пазаруване. Отпътуване за търговски център "Афипалас Котрочени", един от големите търговски центрове, разположен в близост до Президентския дворец „Котрочени“. Търговски център "Афи Палас Котрочен" в Букурещ е идеално място за пазаруване, забавление и отдих. Разполага с над 300 магазина с известни марки. За тези, които се интересуват от забавление в Букурещ - голяма пързалка и картинг писта, стена за катерене, вело пътека, езеро с лодки, детски площадки, кино с 20 екрана, и много други атракции.Посещение на Коледни базари . Отпътуване обратно за България.

Цената включва:
• Транспорт с лицензиран автобус 2*/3*;
• Пътни такси;
• Екскурзоводска беседа в автобуса

Цената не включва:
• Медицинска застраховка – 2 лв./турист/на ден. Застраховката е „Медицински разходи при болест и злополука на туриста” за лица до 69 год, с покритие 5000 евро на ЗАД “Армеец“ с адрес на управление: гр. София, ул. “Стефан Караджа“2, ЕИК :121076907
• Застраховка допълнително покритие: отказ от пътуване – 2-3% от цената на пакета според условията на Застрахователя;
• Храна и разходи от личен характер

Обменен курс лея/лев – 1 лея около 0.46 – 0.50 лв.
Необходими документи за пътуването - валидна лична карта или задграничен паспорт; за деца под 18 години пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено пълномощно от липсващия родител, лична карта или паспорт, акт за раждане и преснимани копия на всички тези документи.
Начин на плащане : В брой или по банков път. При записване се внася аванс 50 % и се доплаща до 20 дни преди тръгването.
Агенцията си запазва правото да промени последователността на програмата по независещи от нея причини и при недостигнат минимален брой туристи и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
Необходими документи за резервация – 3 имена на латиница (по лична карта или паспорт) и ЕГН на всеки турист, адрес, лична карта номер и валидност.
Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 40 туриста !!!
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на тръгване !!!Цени

Дата Русе
11.12.2021 г. 29 лв.
18.12.2021 г. 29 лв.


Полезни връзки:
Букурещ | Еднодневен | шопинг |