Белград - Нови Сад - Сремски Карловци - Ниш

Белград - Нови Сад - Сремски Карловци - Ниш
Маршрут: Русе-Белград- Нови Сад-Сремски Карловци-Ниш (през Велико Търново, Габрово, Севлиево, София

Продължителност: 3 дни / 2 нощувки

Транспорт: Автобус

Дати: 


Цена от: 239 лв.

Програма
02.03/03.03 - 05.03.2017

Ден първи: Отпътуване от Варна в 21,00 ч. от ОМВ –Автогара,  от Шумен - 5- ти километър в 22.00 ч., от Разград  - Автогара в 23.00 ч., от Русе от Центртална ЖП гара - паркинг Митница в 00.00 ч., от Велико Търново в 01.30 ч. от Габрово в 02.30 ч., от Стара загора-ОМВ до Автогара в 04.00., от Пловдив-ОМВ до х-л Санкт Петербург -05.30 Отпътуване от София в 07.00 ч. по маршрут Калотина – Ниш - Белград. Пристигане около обяд в сръбската столица.По желание  срещу доплащане панорамна обиколка на града с местен екскурзовод: Катедралният храм Св. Сава, Площада на Републиката, ул. Крал Милан, Сръбският парламент (Скупщината), крепостта Калемегдан. Настаняване. Свободно време. Нощувка в Белград.
Ден  втори: Закуска. Свободно време. По желание допълнителна екскурзия до Нови Сад с  екскурзовод – център на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия: Петровардинската крепост, Катедралата, Синагогата, Кметството, Старият град. По пътя посещение на града-музей Сремски Карловци и манастира Крушедол, датиращ от 16 век и част от Националния парк Фрушка гора. Връщане в Белград. Нощувка.
Ден трети: Закуска. Свободно време. По желание разходка с корабче по р.Сава и р.Дунав. Отпътуване за България. По пътя разходка в Ниш: Нишкият университет, площадът на Освобождението с паметникът на освободителите, Кметството.Отпътуване за България. Пристигане късно вечерта.
Забележка: Агенцията си запазва правото да променя последователността на програмата.

Цената включва:

•    Транспорт с туристически автобус;
•    Две нощувки със закуски в хотел 4* в Белград;
•    Пешеходна обиколка в Ниш;
•    Екскурзоводско обслужване;

Цената не включва:

•    Медицинска застраховка – 6 лв./турист. Застраховката е „Медицински разходи при болест и злополука на туриста” за лица до 69 год., с покритие 5000 евро, валидна за чужбина,  на ЗАД “Армеец“  с  адрес на управление: гр.София,  ул. „Стефан Караджа“2, ЕИК :121076907. Застраховката  е  “Медицински разноски вследствие злополука или акутно заболяване“ За лица над 70 до 85 години  - 9 лв. /турист. ПОКРИТИ РИСКОВЕ: “Медицински разноски вследствие злополука или акутно заболяване“
•    Панорамна и пешеходна обиколка на Белград с местен екскурзовод на български език – 10.00лв. / 5 Евро на турист при минимум 30 туриста;
•    Екскурзия до Нови Сад, Сремски Карловци и манастира Крушедол при минимум 30 туристи – 40 лв. /20 Евро/турист
•    Разходка с корабче по р.Сава и р. Дунав при минимум 20 туристи – 30 лв./15 Евро/турист
•    Лични разходи;
•    Доплащане за единична стая 110 лв

Oтстъпки:
•    Дете до 12 години на допълнително легло с 2-ма възрастни ползва 50 лв. отстъпка

Минимален брой на туристите за осъществяване на екскурзията - 40 човека.
Срок за уведомяване на туриста в случай, че екскурзията няма да се осъществи - 7 дни преди датата на отпътуване.
Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
Забележка: За лица под 18 години пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено пълномощно от двамата или  липсващия родител, акт за раждане и ксерокопие на тези документи, задграничния паспорт или личната карта.
При необходимост фирмата си запазва правото да променя реда на посещеваните обекти, както и при невъзможност да се посети дадена забележителност, да я замести с алтернативна такава!
Настаняването в автобуса е по ред на записване или при желание за предни места срещу допълнително заплащане :
От 5-то място до 8- мо място - 30.00 лв.  на седалка се заплаща допълнително .
От 9-то  място до 20-то  място - 20.00 лв. на седалка се заплаща допълнително .
Туроператора и Превозвача не носят  отговорност за загубен багаж или откраднат и забравен по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа .
ВАЖНО :Относно медицинската помощ – Туроператора и Фирмата- партньор , могат да окажат съдействие в случай на нужда от медицинска помощ , но не са страна и не носят отговорност при неспазване на Общите застрахователни условия от Застрахователя или негов Представител

Пунктове за отпътуване и връщане от различните градове: Отпътуването от Шумен,Варна,Разград, Велико Търново,  се осъществява при минимум 15 туриста от съответния пункт. Забележка: Преминава се през различните градове само ако има записани туристи от там.

Места за отпътуване и връщане :
Варна – Бензиностанция ОМВ до Автогара –ВАРНА
Шумен – отбивка 5-ти километър
Разград –Автогара Разград
Русе – паркинг на Централна ЖП гара
Велико Търново – пред хотел „Етър“
София – Трафик маркет –Автогара „Сердика“

Туроператор „Вени травел – Венелина Рачева“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ със застраховател“Групама Застраховане „ЕАД със седалище и адрес на управление: София ,бул.“Цариградско шосе“47А,бл.Вет3 и с полица 7500160000503/30.11.2016 валидна от 00.00ч на 05.01.2017 до 24.00ч на 04.01.2018 г

Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офисите на Вени травел или на оторизираните агенти!

Цени

Дата Русе Велико Търново Габрово Стара Загора Пловдив София
02.03.2017 г. 239 лв. 239 лв. 239 лв. 229 лв. 229 лв. 219 лв.