Прохладна почивка в Банско all inclusive

Прохладна почивка в Банско all inclusive
Продължителност: 6 дни / 5 нощувкиЦена от: 383

Програма

ПРОХЛАДНО ЛЯТО В БАНСКО

Дати на организирано пътуване с автобус :

17.07-22.07.2018

07.08-12.08.2018

21.08-26.08.2018

Ба̀нско е град в Югозападна България. Той се намира в област Благоевград, в близост до Разлог и е административен център на община Банско. В XIX век е център на българщината в Пиринска Македония на територия, граничеща с гръцко и турско население. От Банско са родом българските народни будители Неофит Рилски и Паисий Хилендарски, както и поетът Никола Вапцаров. Днес градът е известен зимен курорт. Планинският курорт Банско е един от петте най-атрактивни зимни дестинации в Европа. Ски пътеките и пистите са с обща дължина над 70 км и стартират от 2600 м надморска височина. Банско има най-добрия и най-дългия ски сезон от 15 Декември до 15 Май. Условията за ски туризъм могат да удовлетворят всички вкусове и потребности – за начинаещи, семейства с деца, екстремни скиори и сноубордисти.

През лятото Банско предлага еко туризъм, посещения на културно-исторически забележителности, конна езда и колоездене.

 

ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛА: Комплекс „Четирилистна детелина”-3*- http://eghotels.bg/flc/,

Апартаментен туристически комплекс „Четирилистна детелина - Банско”Комплекс „Четирилистна детелина”, намиращ се в ски курорта Банско, е разположен както близо до лифта, така и до центъра на стария град с много механи и исторически забележителности. От терасите на апартаментите се виждат снежните върхове на трите заобикалящи курорта планини – Пирин, Рила и Родопите.

ПЪРВИ ДЕН :

Отпътуване от гр.Русе в 6.30ч от паркинга на ЦЖПГара  посока 8,00ч от Велико Търновопред хотел „Етър“ и Габрово-9,30ч от бензиностанция Лук Ойл до музейна „Хумора и Сатирата“ .Пристигане по обяд около 13,30ч -14,00чв Китен .Настаняването започва след 14,00в в комплекс „Четирилистна детелина”-3*-.Вечеря. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН:Закуска . Обяд. Свободно време за плаж или екскурзия до Добърско  . Вечеря. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН:Закуска . Обяд. Свободно време за плаж ,разходки в планината . Вечеря. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН:Закуска . Обяд. Свободно време за плаж или екскурзия по желание до Рилски манастир  . Вечеря. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН : Закуска. Свободно време за плаж и релакс или екскурзия до Рупите и Златолист. Обяд. Вечеря. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН: Свободно време . Обяд. Отпътуване за около 14:00ч.

Цената е валидна при минимум 40 записани туристи!

Изхранване:

-Закуска :08:00-10:00-на блок маса или сет меню ,плюс кафе ,чай,сок ,вода

-Обяд :12,00-14:00-на блок маса  или сет меню без включени напитки

-Вечеря :19:00-21:00-на блок маса или сет меню без включени напитки

Градове на отпътуване

Цена на турист в  студио на редовно легло

Цена на дете до 11,99години с двама пълноплащащи  в студио

Цена на дете до 11,99години с един пълноплащащ в студио

Цена при единично настаняване в  студио

От Русе ,Бяла

383,00лв

320,00лв

320,00лв

435,00лв

Велико Търново и Габрово

380,00лв

215,00лв

315,00лв

430,00лв

Пловдив ,София

360,00лв

310,00лв

310,00лв

425,00лв

Цената включва:

  Транспорт с лицензиран автобус  3*;

• 5 нощувки със 5 закуски ,5 обяди и 5 вечери 

    Пътни и магистрални такси

  С групата пътува Представител от туристическата агенция

•Безплатен безжичен интернет .

Безплатен паркинг

Безплатен открит минерален басейн

•ДДС ,туристическа такса и застраховка ;

 

Цената не включва:
  медицинска застраховка – 6 лв./турист. Застраховката е „Медицински разходи при болест и злополука на туриста” за лица до 69 год., с покритие 5000€, валидна за чужбина, на ЗАД “Армеец“ с адрес на управление: гр.
София, ул. „Стефан Караджа“2, ЕИК:121076907. За лица на 70 до 85 години - 9 лв. /турист. ПОКРИТИ РИСКОВЕ: “Медицински разноски вследствие злополука или акутно заболяване“, “Репатриране вследствие злополука или акутно заболяване“
 Застраховка допълнително покритие: отказ от пътуване – 2-3% от цената на пакета според условията на Застрахователя;
 

 
Екскурзия до  Рилски манастир/полудневна автобусна програма / - Посещение на Рилски манастир – най – големият манастир в България. Свободно време за разглеждане.По желание посещение на музея към манастира с местен екскурзовод .Цена за възрастен -20,00лв ,за Деца до 12,00 години -15,00лв без включени такси за музей ;цената включва :транспорт ,паркинг ,водач-екскурзовод .

 

Екскурзия до Добърско /полудневна автобусна програма /; Отпътуване за Добърско -малкото село Добърско, разположено на 12 км. от Разлог, се намира уникална средновековна църква „Св. св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат“, включена в списъка на стоте национални туристически обекти. Фреските, които майсторите са изографисали, са впечатляващи. Най-интересната от тях е сцената „Преображение Господне“, представяща Исус Христос като астронавт. Той отлита към небето в тяло, наподобяващо съвременна космическа ракета, от която изтича огън, както става при изстрелването на сегашните космически уреди. Под краката на Христос се виждат очертанията на атмосферата и стратосферата.Цената на възрастен :15,00лв ,а за деца 10,00лв без  включени такси ;Цената включва :транспорт ,екскурзоводско обслужване ,паркинзи .Екскурзията е по-дневна.

 

Екскурзия до Рупите ,Петрич –къщата –музей на  Ванга ,Златолист/полудневна  автобусна програма / - Отпътуване за Златолист. Днес в село Златолист живеят 7-8 души, но целогодишно и най-вече през топлите месеци се посещава от хиляди български и чуждестранни туристи. Главната забележителност е църквата „Свети Георги”. Храмът е построен през 1857 година. Изрисуван е през 1876 година от Теофил Минов, който по това време е на 11 години. Стенописите са странни и нетипични за една църква. На едната стена се вижда гола жена и дявол с арбалет. Досега никога не е откриван такъв стенопис. На друга пък се вижда дявол, впрегнал човек в каруца. Също така има и изобразен светец с глава на кон. Отпътуване заПетрич –посещение на къщата на Ванга. .Посещение на местноста Рупите .Цена на възрастен -20.00лв ,цена на дете до 12 години -15,00лв

Цената включва:транспорт ,паркинзи и такси .

  Разходи от личен  характер

Забележка: В някои от такситеза екскурзиите  са включени разходи за транспорт и паркинг на превозното средствои беседи от местни екскурзоводи!

Общи данни за паспортен и визов режим: лична карта /задграничен паспорт с 6 месечна валидност към датата на отпътуване/. Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител, трябва да представят ,лична карта и акт за раждане.

Начин на плащане: В брой или по банков път. При записване се внася аванс от 50%, а останалата сума се доплаща до 20 дни преди отпътуване!
Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и независещи от нея обстоятелства! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!
Минимален брой участници за осъществяване на пътуването - 45 туриста!
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на тръгване !

Пунктове за отпътуване и връщане от различните градове:
Отпътуването от, Разград, Пловдив, Стара Загора, Габрово и Велико Търново, се осъществява при минимум 15 туриста от съответния пункт.
Забележка: Преминава се през различните градове само ако има записани туристи от там.
Места за отпътуване и връщане:

Разград –Автогара Разград
Русе – паркинг на Централна ЖП гара
Велико Търново – пред хотел „Етър“
Габрово – Бензиностанция „Лукойл“ до Дома на „Хумора и Сатирата“
Стара Загора – бензиностанция ОМВ до Автогара
Пловдив – ОМВ, хотел С. Петербург
София – автогара Сердика