Почивка в Китен

Почивка в Китен
Продължителност: 6 дни / 5 нощувкиДати: 


Цена от: 290

Програма
МИНИ ПОЧИВКА В гр.Китен
В ПАРК ХОТЕЛ АТЛИМАН БИЙЧ -2*
Дати за организирано пътуване на групи :

07.08-12.08.2018
01.09-06.09.2018 STOP SALE!!!


Китен е най-красивото кътче по българското черноморие, което може да омае всеки посетител с неустоимото усещане за лято! За Китен е много важно Ти да се чувстваш добре и да си усмихнат постоянно! Съчетанието на гористите разклонения на Странджа и морето допринася за очерованието на малкото курортно селище Китен, което се превръща в райско място покрай летния сезон. Плажовете са може би основният природен ресурс, който обуславя развитието на Китен като курортно селище и като център за лятна морска почивка. Китен се намира на малък полуостров между двата малки черноморски залива Караагач и Атлиман. В тях съответно се вливат реките Караагач или се нарича още Китенска река и Дяволска. И в двете реки се срещат речен и блатен кефал, черна мряна, бяла риба. В курорта има и минерален извор, който се намира близо до къмпинг "Атлиман". Водата идва от дълбочина около 700 метра.

ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛА:

Парк-Хотел "Атлиман Бийч" се намира в град Китен и е само на 3 минути пеша от плаж "Атлиман". Има безплатен фитнес център, тенис на маса, детска площадка и волейболно игрище. Хотелът се състои от 3 сгради, 5 етажа, има 2 асансьора и разполага с 178 двойни стаи, 12 фамилни стаи и 3 апартамента. Всяка стая разполага с балкон, телевизор с кабелни програми, минибар и самостоятелен санитарен възел. Някои помещения за настаняване са с кухненски бокс. Парк-Хотел "Атлиман Бийч" разполага с основен ресторант, ресторант на свободна консумация и лоби бар. Сред 14 декара собствено парково пространство ще откриете детска площадка. Срещу допълнително заплащане можете да ползвате маси за билярд и електронни игри. На 20 метра от хотела ще откриете денонощен магазин. Дискотека "Зангадор" е на 500 метра. Автогарата на Китен е на 900 метра.

ПЪРВИ ДЕН :  Отпътуване от гр.Русе в 6.30ч от паркинга на ЦЖПГара  посока 8,00ч от Велико Търново пред хотел „Етър“ ,  Габрово-9,30ч от бензиностанция Лук Ойл до музей на „Хумора и Сатирата“ , 10,30 ч.от Казанлък,  11,00 от Ст. Загора, 11,30 от Нова Загора.  Пристигане по обяд около 13,30 ч. -14,00 ч. в Китен .Настаняването започва след 14,00в Парк –Хотел „Атлиман Бийч“.Вечера.Нощувка.

ВТОРИ ДЕН: Закуска . Обяд. Свободно време за плаж или екскурзия до Созопол и Равадиново. Вечеря. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН: Закуска . Обяд. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН: Закуска . Обяд. Свободно време за плаж или екскурзия по желание до остров Анастасия –Бургас . Вечеря. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН :  Закуска. Свободно време за плаж. Обяд. Вечеря. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН: Свободно време за плаж. Обяд. Отпътуване за около 14:00ч.

 

Градове на отпътуване

Цена на турист в двойна стнадартна стая на редовно легло

Цена на дете до 11,99години с двама пълноплащащи

Цена на дете до 11,99години с един пълноплащащ

Цена при единично настаняване в стандартна стая

От Русе ,Бяла

290,00лв

180,00лв

240,00лв

345,00лв

Велико Търново 

285,00лв

175,00лв

235,00лв

340,00лв

Казанлък, Ст. Загора, Н. Загора, Ямбол

280,00лв

170,00лв

225,00лв

335,00лв

Цената включва:

• Транспорт с лицензиран автобус 3*;

• 5 нощувки със 5 закуски ,5 обяда и 5 вечери

• Пътни и магистрални такси

• С групата пътува Представител от туристическата агенция .

•Безплатен безжичен интернет в зона на рецепция ,Лоби бар ,Вътрешен парк и Ресторнт за свободна консумация .

•Детски кът със съоражения за забава и спорт ;

•Тенис на маса •Волейболно игрище

•Фитнес

•ДДС,нощувки ,туристическа такса и застраховка ;

Цената не включва:

• медицинска застраховка – 6 лв./турист. Застраховката е „Медицински разходи при болест и злополука на туриста” за лица до 69 год., с покритие 5000€, валидна за чужбина, на ЗАД “Армеец“ с адрес на управление: гр. София, ул. „Стефан Караджа“2, ЕИК:121076907. За лица на 70 до 85 години - 9 лв. /турист. ПОКРИТИ РИСКОВЕ: “Медицински разноски вследствие злополука или акутно заболяване“, “Репатриране вследствие злополука или акутно заболяване“

• Застраховка допълнително покритие: отказ от пътуване – 2-3% от цената на пакета според условията на Застрахователя;

• Екскурзия до Созопол–най-стария град на българското черноморско крайбрежие. На 28 юли 2010 г. по време на археологически разкопки, археологът проф. Казимир Попконстантинов в развалините на манастира на остров Свети Иван открива мощи на Свети Йоан Кръстител, които се превръщат съвсем скоро в популярна туристическа и религиозна забележителност. Днес мощите са изложени в църквата “Св. Св. Кирил и Методий”, където могат да се видят. Свободно време за разходка, обяд и разглеждане на старинния Созопол.Отправяме се към Замъка в Равадиново, носещ приказното име „Влюбен във вятъра“. Българската атракция, чийто собственик и вдъхновител е бизнесменът Георги Тумпалов, спечели през 2016 г приз за туристическа атракция номер 1 в света.-цена на възрастен -15,00лв за деца до 12,00години -10,00лв без включена такса /16,00лв за възрастен и 14,00лв за пенсионери и деца /

•Екскурзия до Бургас и остров Анастасия . Отпътуване за Бургас ,за посещение на остров Св. Анастасия / при подходящи метеорологични условия/. В акваторията на бургаския залив се намира единственият обитаем остров по българското Черноморие – Света Анастасия. Островът се е появил след изригването на вулкан, а в резултат на бурите и морските вълни са се появили причудливи скални образувания – Гъбата, Дракона, Вкамененият пиратски кораб, Портата на слънцето. /Община Бургас осъществява транспорт до остров Света Анастасия с 18-метровия общински катамаран „Анастасия“. Той е оборудван с най-съвременна техника и отговаря на всички стандарти и изисквания за безопасност. Продължителността на пътуването с корабчето е около 40 минути в посока, престоят на острова е около 2 часа. / -Цена на турист :30,00лв /транспорт ,билет на кораб и входна такса за музей на остров Анастасия/. •Паркинг с видионаблюдение и бариера:3,00лв за 24 часа –плаща се на резепция на хотела ;

• Разходи от личен характер Забележка: В някои от таксите са включени разходи за транспорт и паркинг на превозното средство! Общи данни за паспортен и визов режим: лична карта /задграничен паспорт с 6 месечна валидност към датата на отпътуване/. Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител, трябва да представят, лична карта и акт за раждане.

Начин на плащане: В брой или по банков път. При записване се внася аванс от 50%, а останалата сума се доплаща до 20 дни преди отпътуване!

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и независещи от нея обстоятелства! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!

Минимален брой участници за осъществяване на пътуването - 45 туриста!

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на тръгване !

Пунктове за отпътуване и връщане от различните градове:

Отпътуването от Шумен, Варна, Разград, Пловдив, Стара Загора, Габрово и Велико Търново, се осъществява при минимум 15 туриста от съответния пункт. Забележка: Преминава се през различните градове само ако има записани туристи от там. Места за отпътуване и връщане: Разград –Автогара Разград Русе – паркинг на Централна ЖП гара Велико Търново – пред хотел „Етър“ Габрово – Бензиностанция „Лукойл“ до Дома на „Хумора и Сатирата“ Стара Загора – бензиностанция ОМВ до Автогара

Цени

Дата Русе, Бяла В. Търново Казанлък, Ст. Загора, Н. Загора
07.08.2018 - 12.08.2018 г. 290 285 280
01.09.2018 - 06.09.2018 г. 290 285 280