Автобусна програма за Айвалък с хотели 4*,5*

ПОЧИВКА В АЙВАЛЪК - ХОТЕЛ Buyuk Berk-4*
Маршрут: Русе - Айвалък - Русе

Продължителност: 9 дни / 7 нощувки

Транспорт: Автобус

Дати: 


Цена от: 698 лв.

Програма
Програмa:

1 ден
Отпътуване от гр.Сливо поле в 14,30ч пред Община Сливо поле.Отпътуване в 15.00ч. от Русе /паркинга на ЦЖПГара –Русе /. Посока Дарданелите /преминаване с ферибот/-Айвалък . Нощен преход.

2 ден
Пристигане в АЙВАЛЪК и настаняване в хотел Buyuk Berk-4*. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

3 ден
Закуска.. Свободно време с възможност за допълнителни екскурзии. Вечеря. Нощувка.

4 ден
Закуска.. Свободно време с възможност за допълнителни екскурзии. Вечеря. Нощувка.

5 ден
Закуска. . Свободно време с възможност за допълнителни екскурзии. Вечеря. Нощувка.

6 ден
Закуска. Свободно време с възможност за допълнителни екскурзии.. Вечеря. Нощувка.

7 ден
Закуска. Свободно време с възможност за допълнителни екскурзии. Вечеря. Нощувка.

8 ден
Закуска. Свободно време с възможност за допълнителни екскурзии. Вечеря. Нощувка.

9 ден
Закуска. Отпътуване за България около обяд. Пристигане в България късно вечерта

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
 • 7 нощувки на на all inclusive в хотел Buyuk berk-4* ;
 • Транспорт с лицензиран автобус по избрания от туриста маршрут /от начална до крайна точка и обратно /;
 • Представител на Вени Травел по време на пътуването;
 • Обслужване на територията на Турция от представител на мeстната фирма партньор;
 • Всички пътни и магистрални и фериботни такси.
 • Медицинска застраховка „Медицински разходи при болест и злополука на туриста”
5000 евро покритие –за лица до 69години .

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • Медицинска застраховка „Медицински разходи при болест и злополука на туриста”
5000 евро покритие –за лица до 69години .
 • Медицинска застраховка Медицински разходи при болест и злополука на туриста” за лица от 70 години до 80 години –според тарифита на ЗАД „Армеец“-4.00лв. на човек/ден;
 • Застраховка „Медицински разходи при болест и злополука на туриста” - с допълнително покритие –репатрация на тленни останки и смърт - според тарифита на ЗАД „Армеец“
 • Застраховка „Отмяна на пътуване „от 3% от от заплатената сума и взависимост от Общите условия на Застраховател ЗАД „Армеец“ и срока на анулация в договора с Туроператора;
 • Допълнителни екскурзии-Изпълняват се от фирмата -ПАРTНЬОР НА ТЕРИТОРИЯТА НА ТУРЦИЯ;
 • Разходи от личен характер.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ЦЕНИ:Цената е на човек настанен в двойна стая на редовно легло;
Цена на възрастен настанен в еднинична стая - 777.00лв при изхранване на база Ail inclusive;
Цена при настаняване на 1възрастен +2 деца от 7 до 12,99години се заплаща сумата -1124.00лв изхранване на база Ail inclusive;
Цена при двама възрастни и едно дете до 12,99г –1191,00лв- изхранване на база Ail inclusive;
Цена при двама възрастни с деве деца /0-7,00г /и /7,00г-12,99г/-1755,00лв- изхранване на база Ail inclusive;

ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛ Buyuk Berk-4*
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Хотелът е разположен на 155 км. от летището на гр.Измир, на 8 км. от Айвалък, в селището Саръмсаклъ, на 50м. от брега на морето. 
В ХОТЕЛА:Хотелът предлага основен ресторант (външен и вътрешен), 3 бара 
СТАИ:Стаите предлагат баня с душ, телефон, телевизор, индивидуален климатик, сешоар, балкон, 24 часа room service, сейф (срещу заплащане). Почистване на стаите – всеки ден 
ПЛАЖ:Плажът е градски - пясък. Шезлонги и чадъри - безплатно 
БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ:Безплатно ползвате 2 външни басейна, детски басейн, 2 водни пързалки, фитнес център, детска занималня, анимация, тенис на маса, дартс, плажен волейбол, кино, безжичен интернет 
ПЛАТЕНИ УСЛУГИ:Срещу заплащане са сауна, масаж, салон за красота, детегледачка, лекар, моторни и безмоторни видове спорт 
БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ:Безплатно ползвате 2 външни басейна, детски басейн, 2 водни пързалки, фитнес център, детска занималня, анимация, тенис на маса, дартс, плажен волейбол, кино, безжичен интернет
УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ ПРИ РАННО ЗАПИСВАНЕ:-Цените, които включват отстъпки за ранно записване са валидни само при направена разервация и плащане в посочените срокове обявени от всеки хотел.-При резервации по ранни записвания не се допускат никакви промени при вече заплатени и потвърдени резервации.
При невъзможност на туриста да пътува, но е направил и заплатил резервация по ранни записвания – сумите по тези резервации не се възстановяват от хотела и туроператора. Ако от страна на хотела разрешат съответната сума да се ползва при друга резервация / на друга дата на пътуване /се доплаща разликата по стандартните цени за съответния хотел . Това може да се случи само, ако хотелиера покаже добра воля при основателна причина от страна на клиента и са спазени сроковете по договор между Туроператора и Потребителя /Клиента/.
УСЛОВИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ В ХОТЕЛ:-При настаняване в тройни стаи или двойни стаи с допълнително легло (TRPL; DBL + EX.BED) - почти винаги третото легло е допълнително - тип разтегателно и затова за него се заплаща по- малко. Много малко хотели разполагат с редовно трето легло.
При настаняване на двама възрастни с едно или две деца (dbl +1chd; dbl + 2chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни. Децата ползват намаление според офертата на хотела, но само когато са с двама възрастни – пълноплащащи.
Относоно изгледа на стаята – при някои хотели, цените са различни, но стаи с изглед море се гарантират само тогава когато хотела има специална цена за такава стая, а при останалите случаи Туроператора не дава гаранция за настаняване в такова помещение без доплащане.
Настаняването в хотелите става след 14:00 ч. Напускане и освобождаване на хотела става до 12:00 ч.
Всички услуги в хотела преди 14:00 ч. в деня на настаняване и след 12:00 ч, в деня на напускане, се ползват срущу допълнително заплащане в това число храна и напитки.
Броя на храненията в хотелите съотвества на броя резервираните нощувки, ако е на ALL INCLUSIVE ИЛИ ULTRA ALL INCLUSIVE съответния брой основни и междинни хранения и напитки според програмата „Всичко включено в цената“ на съответния хотел.

ЗАБЕЛЕЖКА: Точният час на отпътуване от местата за тръгване , номера на автобуса и телефон на представителя на ВЕНИ ТРАВЕЛ, се съобщават 3 дни преди отпътуване , по e-mail или личен телефонен номер на клиента.
Туроператорът и превозвачът не носят отговорност за загубен или откраднат багаж или забравен по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.
Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на допълнителните екскурзии!

ВАЖНО: Относно медицинската помощ – туроператорът и фирмата - партньор, могат да окажат съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не са страна и не носят отговорност при неспазване на Общите застрахователни условия от Застрахователя или негов Представител.

МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ за осъществяване на пътуването: 50 човека
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Валиден задграничен паспорт. За лица под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + копия, валиден задграничен паспорт, акт за раждане. За страната няма визови, санитарни и медицински изисквания.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: При ранни записвания с отстъпка до 30.12.2021 се внася депозит 120.00ЛВ при записване, останалата сума до 10,08,2022г. При ранни записвания с отстъпка до 30.12.2021 се внася депозит 120.00ЛВ при записване, останалата сума от основната цена се доплаща до 15.08.2022г .по програма all inclusive !!!

АГЕНЦИЯТА не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп в Турция поради: забрана за напускане на страната, невалидни / забравени / документи или други независещи от туроператора причини !
Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и независещи от агенцията обстоятелства ! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!
Настаняването в автобуса е по ред на записване. При желание да си резервирате предни места можете да сторите това срещу допълнително заплащане :

Такса прекратяване:
ако прекратяването е до 60 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
ако прекратяването е от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 30% от цената на организираното пътуване в лева;
ако прекратяването е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
ако прекратяването е от 14 до 0 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева;
ТУРОПЕРАТОРЪТ декларира, че носи пълна отговорност за точното изпълнение на туристическия пакет като цяло и спазва основните права съгласно Директива (ЕС) 2015/2302. Подробна информация за Директива (ЕС) 2015/2302 може да намерите на следния интернет адрес: http://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/?uri=CELEX%3A32015L2302 или на уеб-страницата на Туроператора.


 

 

Цени

Дата Възрастен
15.09.2022 г. 698 лв.