Предколеден шопинг в Тесалоники

Предколеден шопинг в Cолун
Продължителност: 2 дни / 1 нощувки

Транспорт: Автобус

Дати: 


Цена от: 125 лв.

Програма
16.12 - 17.12.2017

1 ДЕН  Отпътуване от Русе в 1.30 ч. от Централна ЖП гара, Паркинг „Митница“, през В.Търново в 3.00 ч. от хотел „Етър“.3.45-Габрово – от бензиностанция Лук ОЙЛ и в 4.30ч Севлиево с/у завод“ Видима Идеал „.Отпътуване от София в 05.30 ч. от Автогара „Сердика“/бивш Трафик маркет/ по маршрут София -  Кулата – Солун. Панорамна обиколка с екскурзовод : Бялата кула   – символ на града; църквата “Св. Св. Кирил и Методий”; площад “Наварино” с Двореца на Галер; Арката на Галер, построена през 305 г. за отпразнуване на окончателната победа на император Галер Максимилиан над персите; крепостта “Ептапиргио” с прекрасна панорамна гледка към града и Термическия залив; църквата “Св. Димитър” - необичайно красив храм, построен от розови тухли, където се пазят мощите на Св. Димитър. Свободно време-възможност за пешеходна разходка и кафе по крайбрежния булевард Никис и шопинг по търговската улица Цимиски. Настаняване. Нощувка.
 2 ДЕН –Закуска . Свободно време или по желание посещение на МОЛ Mediterranean Cosmos /срущу доплащане /- молът се намира извън града. По обяд отпътуване за България. Вечерта пристигане в София  ,Севлиево ,Габрово,Велико Търново ,Бяла ,Русе .

Цената включва:
•    Транспорт с лицензиран автобус
•    1 нощувка със закуска с настаняване в двойна/тройна стая в хотел 3* в Солун;
•    Панорамна обиколка на града;
•    Екскурзоводско обслужване.

Цената не включвa:
•    Медицинска застраховка за лица  до 65 години – 4 лева за лица над 65години -7.00лв
•    Доплащане за настаняване в единична стая - 45 лв;
•    Посещение ( трансфер до МОЛ Mediterranean Cosmos ) - 5 евро на човек
•    входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание, градски транспорт.
•    Застраховка допълнително покритие : отказ от пътуване – 2-3% от цената на пакета според условията на Застрахователя ; Застраховка допълнително покритие : за разходите при репатриране  на тленни останки при случаите на злополука, болест или смърт – според тарифите на лицензиран застраховател;

Отстъпки:
•    Деца до 11 г., настанени на допълнително легло в стаята на двамата родители: - 30 лв

Полезна информация: В Гърция са валидни следните отстъпки от входните такси при посещение на музеи и археологически обекти: лица до 18 г. – безплатно (след показване на документ за самоличност); лица над 65 г. – 50 % намаление от стойността на входната такса (след показване на документ за самоличност); студенти, притежаващи международни студентски карти ISIC – безплатно (след показване на картата).

Начин на плащане: В брой или по банков път. Внасят се 50% аванс при записване и останалата сума се доплаща до 20 дни преди тръгване !

Минимален брой на туристите за осъществяване на екскурзията - 40 човека.

Срок за уведомяване на туриста в случай, че екскурзията няма да се осъществи - 7 дни преди датата на отпътуване.
Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка: За лица под 18 години пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено пълномощно от двамата или  липсващия родител, акт за раждане и ксерокопие на тези документи, задграничния паспорт или личната карта.

При необходимост фирмата си запазва правото да променя реда на посещеваните обекти, както и при невъзможност да се посети дадена забележителност, да я замести с алтернативна такава!
Настаняването в автобуса е по ред на записване или при желание за предни места срещу допълнително заплащане
От 5-то място до 8- мо място - 30.00 лв.  на седалка се заплаща допълнително .
От 9-то  място до 20-то  място - 20.00 лв. на седалка се заплаща допълнително .

Туроператора и Превозвача не носят  отговорност за загубен багаж или откраднат и забравен по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

ВАЖНО :Относно медицинската помощ – Туроператора и Фирмата -партньор , могат да окажат съдействие в случай на нужда от медицинска помощ , но не са страна и не носят отговорност при неспазване на Общите застрахователни условия от Застрахователя или негов Представител .

Отпътуването от Шумен,Варна,Разград, Велико Търново,  се осъществява при минимум 15 туриста от съответния пункт. Забележка: Преминава се през различните градове само ако има записани туристи от там и се доплаща 30.00лв за тръгване от Шумен,Варна,Разград!!!
Места за отпътуване и връщане :
Варна – Бензиностанция ОМВ до Автогара –ВАРНА
Шумен – отбивка 5-ти километър
Разград –Автогара Разград
Русе – паркинг на Централна ЖП гара
Велико Търново – пред хотел „Етър“
София – Трафик маркет –Автогара „Сердика“

Туроператор „Вени травел – Венелина Рачева“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ със застраховател“Групама Застраховане „ЕАД със седалище и адрес на управление: София ,бул.“Цариградско шосе“47А,бл.Вет3 и с полица 7500160000503/30.11.2016 валидна от 00.00ч на 05.01.2017 до 24.00ч на 04.01.2018 г

Цени

Дата Русе Велико Търново, Габрово, Севлиево София
16.12.2017 г. 145 лв. 135 лв. 125 лв.