3-ти март

Берово - Македония
Маршрут: Русе-Велико Търново-Габрово-Берово-Рилски манастир-Габрово-Велико Търново-Русе

Продължителност: 3 дни / 2 нощувкиДати: 


Цена от: 225

Програма
01.02-03.02.2019 STOP SALE!!!
22.02-24.02.2019 STOP SALE!!!
02.03-04.03.2019 STOP SALE!!!
05.04-07.04.2019 STOP SALE!!!

1 ден: Отпътуване от гр. Русе от паркинга на ЦЖПГара в 06,00ч ,от гр. Велико Търново в 7.30ч пред хотел Етър и от Габрово в 08.45ч от бензиностанция Лукоил до Дома на Хумора и Сатиратаот Омв до автогара в 5,30ч - посока СОФИЯ – Благоевград –ГКПП Станке Лисичково. Преминаване на границата с Република Македония. Почивка и време за обяд в град Делчево. Пътуване към сърцето на Малешевските планини за град Берово. Пристигане в главното градче на Малешевията. Разходка край Беровското езеро. Настаняване в хотел Манастир 4*, Берово. Вечеря на меню с неограничени алкохолни и безалкохолни напитки местно производство. Жива музика и танци. Нощувка.
2 ден: Закуска с домашни продукти. Свободно време за релакс и ползване на СПА центъра на хотела или разходка из града - родно място на прочутия Ильо Войвода и посещение на манастира "Св. Архангел Михаил", който е красиво разположен под прозорците на хотела. Свободно време или отпътуване към втория беровски манастир „Успение Богородично“. Вечеря на меню с неограничени алкохолни и безалкохолни напитки местно производство. Жива музика и танци. Нощувка.
3 ден: Закуска. Отпътуване за България и посещение на Рилския манастир. Рилски манастир - най-големият духовен център в България — 5 етажа, като видими са 4 от тях. Традиционно се смята, че е основан от Св. Иван Рилски по времето на цар Петър I (927-968). В действителност той е водел отшелнически живот в пещерата недалеч от мястото на манастира, а изграждането на самият комплекс е започнато от негови ученици, които го посещавали в планината, търсейки просвещение в неговото учение. От 1961 г. Рилският манастир е превърнат в Национален музей, а 1983 година ЮНЕСКО обявява целия комплекс за паметник на културата със световно значение. Отпътуване за Русе. Пристигане късно вечерта .

Цената включва
  • Tранспорт с лицензиран автобус
  • 2 нощувки в хотел Манастир 4*
  • 2 закуски, 2 вечери на меню в ресторанта на хотела с неограничени алкохолни и безалкохолни напитки
  • Жива музика на вечерята
  • Mедицинска застраховка с асистанс 4000 евро
  • Eкскурзоводско обслужване

Цената не включва
  • Ползване на СПА центъра
  • Разходи от личен характер
  • Доплащане за единична стая - 80лева

Начин на плащане: В брой или по банков път. При записване се внася депозит – 50 % от пакетната цена и останалата сума 20 дни преди отпътуване .
Офертата е валидна при група от минимум 35 човека.
Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи - 7 дни преди датата на отпътуване.
Фирмата си запазва правото на промяна на пакетната цена при драстична промяна цената на горивото, но с не повече от 5% над оферираната цена. Фирмата си запазва правото за разместване посещенията на предложените обекти и при невъзможност за посещение на някои от тях да се заместят с алтернативни такива.
Намаление:
ДЕЦА ОТ 2 до 10 ГОДИНИ, настанени с 2-ма възрастни в стая – ЗАПЛАЩАТ 70 % ОТ ЦЕНАТА ЗА ВЪЗРАСТЕН.
Настаняването в автобуса е по ред на записване. При желание може да си доплатите за предни места :
От 5-то място до 8-мо място - 30.00 лв. на седалка се заплаща допълнително
От 9-то място до 16- то място - 20.00 лв. на седалка се заплаща допълнително
Туроператора и Превозвача не носят отговорност за загубен багаж или откраднат или забравен по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.
ВАЖНО :Относно медицинската помощ – Туроператора и Фирмата- партньор, могат да окажат съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не са страна и не носят отговорност при неспазване на Общите застрахователни условия от Застрахователя или негов Представител.
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи-7 дни преди датата на отпътуване!
Общи данни за паспортен и визов режим: лична карта /задграничен паспорт с 6 месечна валидност към датата на отпътуване. Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
Необходими документи за резервация – 3 имена на латиница (по лична карта или паспорт), ЕГН на всеки турист; лична карта/паспорт номер и валидност.
Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител, трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация - съгласие за пътуване от родителите или непътуващия родител, паспорт или лична карта и акт за раждане.
Начин на плащане : В брой или по банков път. Първоначално се заплащат 50% при записване по стандартни цени и до 20 дни преди заминаването се доплаща останалата сума. При записване по промо оферти може да има различни условия.
Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и не зависещи от агенцията обстоятелства !При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!
Отпътуването от Пловдив, Стара Загора, Габрово и Велико Търново, се осъществява при минимум 15 туриста от съответния пункт. Забележка: Преминава се през различните градове само ако има записани туристи от там.
Места за отпътуване и връщане :
Русе – паркинг на Централна ЖП гара
Велико Търново – пред хотел „Етър“
Габрово – Бензиностанция „Лукойл“ до Дома на „Хумора и Сатирата“
Стара Загора – бензиностанция ОМВ до Автогара
Пловдив – Паркинг ОМВ, хотел “Санкт Петербург“
София – Трафик маркет –Автогара „Сердика“

Полезна информация!
Необходими документи: лична карта, или валиден задграничен паспорт; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваната дестинация; за лица под 18 години, пътуващи с един, или без родители – нотариално заверено пълномощно – оригинал + 1 бр. фотокопие.
Хотел Мaнастир **** Хотелският комплекс Манастир е разположен в град Берово, в подножието на красивата Малешевска планина. В близост се намира манастира „Свети Архангел Михаил”, който е вдъхновил архитектурата на хотела. Също така непосредствено до комплекса ще намерите езеро, подходящо за риболов, туристически еко пътеки и веломаршрути.
София - Берово: 190 км..
Хотелският комплекс се състои от 3 крила и ресторант с тераса. На разположение на гостите са ресторант със закрита част в битов стил и тераса, джакузи, сауна, СПА център, конферентна зала, тенис корт, волейболно игрище, детска площадка, паркинг. Хотелският комплекс разполага с 21 стандартни стаи, 6 стаи декукс и 10 апартамента, разпределени в трите хотелски крила. Стандартните стаи имат капацитет 3 възрастни или 2 възрастни + дете, а апартаментите 4 възрастни или 2 възрастни + 2 деца. Всички стаи и апартаменти са оборудвани с директен телефон, мини бар, кабелна телевизия, отопление, безплатен безжичен интернет, баня, тераса.Цени

Дата Русе Велико Търново, Габрово
03.02.2019 г. 235 225
24.02.2019 г. 235 225
04.03.2019 г. 235 225
07.04.2019 г. 235 225