Нова Година 2017 в Кушадасъ

Нова Година 2017 в Кушадасъ и Дидим
Маршрут: Русе - Разград - Шумен - Варна - Несебър - Поморие - Бургас - Айвалък, Чешме, Йоздере, Кушадасъ, Дидим

Продължителност: 6 дни / 4 нощувки

Транспорт: Автобус

Дати: 


Цена от: 260 лв.

Програма
НОВА ГОДИНА 2017 В КУШАДАСЪ, Турция –
Цени за ранни записвания до 30.10.2016 !!!
4 НОЩУВКИ НА ALL INCLUSIVE
С ВКЛЮЧЕНА ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ
СЪС СОБСТВЕН ИЛИ ОРГАНИЗИРАН АВТОБУСЕН ТРАНСПОРТ
Период на настаняване: 30.12.2016 г.-03.01.2017г./4 нощувки
С организиран транспорт - тръгване на 29.12.2016, връщане на 04.01.2017

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
*4 нощувки на All Inclusive в съответния хотел;
* Новогодишна Гала Вечеря с богато меню + brunch /късна закуска на другия ден/
*Новогодишната програма ще бъде приготвена специално за гостите от България. Новогодишната гала програма ще бъде водена от специален DJ, поканен от България
*Децата ще бъдат в същия салон на отделна маса, специално пригтовена за тях
*В определени часове в салона, специално за децата, ще има детска анимация и палячо
*Разположението на гостите по масите ще бъде уточнено заедно с отговорното лице на групата.
*Представител на Вени Травелпо време на пътуването;
*Обслужване на територията на Турция от представител на мeстната фирма партньор;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

*Транспорт с лицензиран автобус по избрания от туриста маршрут + Всички пътни и магистрални и фериботни такси /от начална до крайна точка и обратно / - 100 лв. - от Русе, Разград, Шумен, Варна, Бургас, Несебър и Поморие;Велико Търново, Пловдив, Стара Загора, София.
*Медицинска застраховка „Медицински разходи при болест и злополука на туриста”
5000 евро покритие –ЗАД “Армеец“-гр.София ул“Стефан Караджа“2 ЕИК: 121076907 – 2.00лв. на човек/ден;
*Медицинска застраховка Медицински разходи при болест и злополука на туриста” за лица от 65 години до 80 години –според тарифита на ЗАД „Армеец“-4.00лв. на  човек/ден;
*Застраховка „Медицински разходи при болест и злополука на туриста” - с допълнително покритие –репатрация на тленни останки и смърт - според тарифита на ЗАД „Армеец“
*Застраховка „Отмяна на пътуване „от 3% от от заплатената сума и взависимост от Общите условия на Застраховател ЗАД „Армеец“ и срока на анулация в договора с Туроператора;
*Допълнителни екскурзии - Памуккале, Ефес, Шопинг тур в Сьоке и др.  Изпълняват се от Фирмата ПАРTНЬОР НА ТЕРИТОРИЯТА НА ТУРЦИЯ;
*Разходи от личен характер.

Начин на плащане: ПРИ ЗАПИСВАНЕ СЕ ВНАСЯ АВАНС ОТ 50% , А ОСТАТЪКЪТ ДО 10.11.2016 .
Транспорт с лицензиран автобус от Русе, Разград, Шумен, Варна, Бургас, Несебър и Поморие – 100 лв., както и от София и Пловдив, Ст. Загора и Свиленград-100 лв.

Примерна програмa за варианта с организиран транспорт:
1 ден /29.12/За маршрут Русе-Варна-Бургас-Кушадасъ: Отпътуване в 14.00ч. от Русе /Централна ЖП гара/, от Разград – 16.30 ч. /Автогара/, от Шумен – 17.30ч./5-ти километър/, от Варна - 18.45 ч. /ОМВ до Автогара/, от Несебър –  20.45 ч. /Разклона за Слънчев Бряг/, от Поморие – 21.15 ч. /х-л Сънсет Ризорт/ . В 22.00 ч. отпътуване от Бургас /ОМВ до Метро/. Продължаваме в посока Бургас – Малко Търново – Дарданелите /преминаване с ферибот/- Кушадасъ. Нощен преход.
За маршрут София-Пловдив-Стара Загора-Кушадасъ:
1 ден /29.12 За маршрут София-Пловдив-Стара Загора-Кушадасъ: / Отпътуване в 16.00ч. от София /Трафик Маркет Сердика/, от Пловдив – 18.00 ч. /ОМВ, х-л Санкт Петербург/, от Ст. Загора – 19.30ч./ОМВ до Автогара/, от Свиленград - 00.00ч. /Автогара/, посока  Капитан Андреево – Дарданелите /преминаване с ферибот/- Кушадасъ. Нощен преход.
2 ден /30.12/. Пристигане в Кушадасъ и настаняване в хотел. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
3 ден /31.12/Закуска. Обяд. Свободно време с възможност за допълнителна екскурзия срещу заплащане. Новогодишна Гала Вечеря с богато меню.Нощувка.
4 ден /01.01/ Закуска. Обяд. Свободно време с възможност за допълнителна екскурзия срещу заплащане. Вечеря. Нощувка.
5 ден /02.01/ Закуска. Свободно време с възможност за допълнителна екскурзия срещу заплащане. Вечеря. Нощувка.
6 ден /03.01/ Закуска. Отпътуване за България около обяд.
7 ден /04.01/ Пристигане в България.

Забележкa: Часът и мястото на тръгване подлежат на препотвърждение. Възможна е промяна в часа на тръгване. Точният час и мястото на тръгване се съобщават два дни преди самото отпътуване!

УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ ПРИ РАННО ЗАПИСВАНЕ:
-Цените, които включват отстъпки за ранно записване са валидни само при направена разервация и плащане в посочените срокове, обявени от всеки хотел.
-При резервации по ранни записвания не се допускат никакви промени при вече заплатени и потвърдени резервации.
-При невъзможност на туриста да пътува, но е направил и заплатил резервация по ранни записвания – сумите по тези резервации не се възстановяват от хотела и туроператора. Ако от страна на хотела разрешат съответната сума да се ползва при друга резервация / на друга дата на пътуване /се доплаща разликата по стандартните цени за съответния хотел. Това може да се случи само, ако хотелиера покаже добра воля при основателна причина от страна на клиента и са спазени сроковете по договор между Туроператора и Потребителя /Клиента/.
УСЛОВИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ В ХОТЕЛ:
-При настаняване в тройни стаи или двойни стаи с допълнително легло (TRPL; DBL + EX.BED) - почти винаги третото легло е допълнително - тип разтегателно и затова за него се заплаща по- малко. Много малко хотели разполагат с редовно трето легло.
-При настаняване на двама възрастни с едно или две даца (dbl +1chd; dbl + 2chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни. Децата ползват намаление според офертата на хотела, но само когато са с двама възрастни – пълноплащащи.
-Относоно изгледа на стаята – при някои хотели, цените са различни, но стаи с изглед море се гарантират само тогава когато хотела има специална цена за такава стая, а при останалите случаи Туроператора не дава гаранция за настаняване в такова помещение без доплащане.
-Настаняването в хотелите става след 14:00 ч. Напускане и освобождаване на хотела става до 12:00 ч.
-Настаняването започва с обяд в деня на пристигане и завършва със закуска в дена на напускане.
-Всички услуги в хотела преди 14:00 ч. в деня на настаняване и след 12:00 ч, в деня на напускане, се ползват срущу допълнително заплащане в това число храна и напитки.
-Броя на храненията в хотелите съотвества на броя резервираните нощувки, ако е на ALL INCLUSIVE ИЛИ ULTRA ALL INCLUSIVE  съответния брой основни  и междинни хранения и напитки според програмата „Всичко включено в цената“ на съответния хотел.

УСЛОВИЯ ЗА ПЪТУВАНЕ:

ВЕНИ ТРАВЕЛ ПРЕДЛАГА ОРГАНИЗИРАН ТРАНСПОРТ ОТ СЛЕДНИТЕ ГРАДОВЕ: гр.Русе, гр.Разград, гр.Шумен, гр.Варна, гр.Бургас, Несебър и Поморие, София, Пловдив, Велико Търново
Места за отпътуване:
От Русе –паркинга на Централна ЖП Гара
От Разград –Автогара Разград
От Шумен - 5-ти километър
От Варна – ОМВ АВТОГАРА –Варна
От Бургас – ОМВ ДО МЕТРО Бургас
От Несебър – Разклона за Слънчев Бряг
От Поморие – х-л Сънсет Ризорт
от Свиленград - Автогара

ЗАБЕЛЕЖКА: Точният час на отпътуване от местата за тръгване , номера на автобуса и телефон на представителя на ВЕНИ ТРАВЕЛ, се съобщават 3 дни преди отпътуване , по e-mail  или личен телефонен номер на клиента.
Настаняването в автобуса е по ред на записване или при желание за предни места срещу допълнително заплащане:
От 5 място до 8 място -30.00лв. на седалка се заплаща допълнително .
От 9 място до 16 място -20.00лв. на седалка се заплаща допълнително .
Туроператорът и превозвачът не носят отговорност за загубен или откраднат багаж или забравен по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.
Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на допълнителните екскурзии!
ВАЖНО: Относно медицинската помощ – туроператорът и фирмата - партньор, могат да окажат съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не са страна и не носят отговорност при неспазване на Общите застрахователни условия от Застрахователя или негов Представител.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
Минимален брой туристи за организирано пътуване - 40.
Срок за уведомление при недостатъчно туристи за организиран транспорт -7 дни преди отпътуване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕ:

- Валиден международен паспорт .
- Лица под 18 г. пътуващи без или с 1 родител, трябва да представят нотариално заверено пълномощно/декларация/ от липсващия родител/и - оригинал и копие. , Акт за раждане и да имат валиден международен паспорт.
-Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваната по маршрута страна.

Туроператор „Вени травел  – Венелина Рачева“  има сключена застраховка „Отговорност на лицензирани туроператори“  със застраховател „ ХДИ ЗАСТРАХОВАНЕ ” АД  с полица  № 000000224030220301Б14/04.01.2016г, със седалище и адрес на управление: София 1000, ул. „Г.С.Раковски“99, с валидност 04.01.2016.

ВАЖНИ УСЛОВИЯ ПРИ ЗАСТРАХОВКА „ПОМОЩ ПРИ ПЪТУВАНЕ и  МЕДИЦИНСКИ РАЗХОДИ

 Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ АРМЕЕЦ или ЗАД "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп" ЕАД –по избор на клиента .Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване и медицински разходи ”  и на двете компании , при необходимост от медицинска помощ: , Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 130,0897337707 е-mail: operations@coris.bg –при застраховка на ЗАД “ АРМЕЕЦ. Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията на  ЗЕАД "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп" ЕАД -Обслужващата асистънс компания по застрахователни полици по застраховка „Пътуване в чужбина“ вече е „Глобал Сървисиз България” АД.- EMERGENCY MEDICAL ASSISTANCE Tel: +359 2 8 197 197 E-mail: assistance@globalservices.bg Mail to Global Sevices Bulgaria: 23 "Sitnyakovo" Blvd, 1505 Sofia, Bulgaria  .Да предаде необходимата информация на български или английски език/номера на застрахователна полица ,три имена ,егн ,срок на действие на застрахователната полица ,местонахождението и подробна информация за събитието . Задължително е спазването на всички указания  дадени от Асистан компанията,включително относно лечебно заведение или лекар към което трябва да се обърните за помощ . В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компаниятаЗастарахованият има право да се откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказана помощ .В случей ,че Застрахованият е приет в лечебно заведение в състояние ,в което е било практически невъзможно да се свърже с Асистан компанията на посочените телефони ,лично или чрез трето лице в срок до 24 часа след събитието е длъжен да уведоми Асистан компанията.Когато Застрахования е заплатил сам направените разходи ,всички документи по конкретната претенция следва да се изпратят на Застрахователя в оригинал ,в срок до 5 дни след завръщането на Застрахования в Република България.

 

Цени

Дата цени от
30.12.2016 г. 260 лв.


Хотели по програма
Дидим, Турция
Кушадасъ, Турция
Кушадасъ, Турция
Кушадасъ, Турция
Полезни връзки:
Нова Година | 2017 | Кушадасъ |