Майски Празници в Кушадасъ, Дидим, Айвалък, Йоздере

Майски Празници в Кушадасъ, Дидим, Айвалък, Йоздере
Маршрут: Русе - Разград - Шумен - Варна - Несебър - Поморие - Бургас - Кушадасъ, Дидим, Айвалък, Йоздере

Продължителност: 7 дни / 5 нощувки

Транспорт: Автобус

Дати: 


Цена от: 267 лв.

Програма
Майски празници в Кушадасъ, Дидим, Айвалък, Йоздере 2017 - Ранни Записвания
5 нощувки
С организиран или собствен транспорт

Период за настаняване: 29.04 - 05.05.2017г.
Период на пътуване с организиран транспорт: 28.04.2017 - 06.05.2017

Транспорт с лицензиран автобус от Русе, Разград, Шумен, Варна, София, Пловдив, - 100.00 лв. на човек, от Ст. Загора, Бургас, Несебър, Поморие и Свиленград– 90.00лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
*5 нощувки на Ultra All Inclusive в хотел AURUM SPA&BEACH RESORT 5*;
*Обслужване на територията на Турция от представител на местната фирма -партньор;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

* Транспорт с лицензиран автобус от Русе, Разград, Шумен, Варна, София, Пловдив, - 100 лв. на човек, от Ст. Загора, Бургас, Несебър, Поморие и Свиленград– 90 лв.
Възможни са трансфери от  и до различните пунктове. Определящ е броя на записаните туристи.
*Медицинска застраховка „Медицински разходи при болест и злополука на туриста” с минимум
5000 евро покритие -ЗАД“Армеец“-гр.София ул“Стефан Караджа“2 ЕИК: 121076907 – 2.00лв. на човек/ден за лица до 69 години;
*Медицинска застраховка Медицински разходи при болест и злополука на туриста” за лица от 70 години до 85 години –според тарифита на ЗАД „Армеец“-4.00лв. на  човек/ден;
*Застраховка „Отмяна на пътуване „от 3% от  заплатената сума и в зависимост от Общите условия на Застраховател ЗАД „Армеец“ и срока на анулация в договора с Туроператора;
*Допълнителни екскурзии-изпълняват се от Фирмата -ПАРTНЬОР НА ТЕРИТОРИЯТА НА ТУРЦИЯ  /Туроператорът не носи отговорност при промени в последователността на изпълнение на допълнителните екскурзии/;
*Разходи от личен характер.

Програмa за маршрут София-Пазарджик -Пловдив-Стара Загора-Харманли –Свиленград - Йоздере –Кушадасъ - Дидим
1 ден/28.04.2017 / Отпътуване в 14.30 ч. от София , от Пловдив – 16.15 ч. , от Ст. Загора – 17.45 ч., от Свиленград - 19.15 ч. , посока  Капитан Андреево – Дарданелите /преминаване с ферибот/- Йоздере –Кушадасъ - Дидим. Нощен преход.
За маршрут Русе-Варна-Бургас- Йоздере -Кушадасъ- Дидим:
Отпътуване в 14.00 ч. от Русе /Централна ЖП гара/, от Разград – 15.00 ч. /Автогара/, от Шумен – 16.00 ч./5-ти километър/, от Варна – 17.00 ч. /ОМВ до Автогара/, от Несебър – 19.00 ч. /Разклона за Слънчев Бряг/, от Поморие – 19.30 ч. /х-л Сънсет Ризорт/. от Бургас /ОМВ до Метро/ в 19.45 ч.  Преминаване през КПП Малко Търново, през  Дарданелите /преминаване с ферибот/- към - Йоздере –Кушадасъ-Дидим. Нощен преход.
2 ден /29.04.2017/. Пристигане и настаняване в хотела. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
3 ден /30.04.2017/ Закуска. Обяд. Свободно време с възможност за допълнителна екскурзия (град Ефес с посещение на къщата на Дева Мария и Храма на Артемида). Вечеря. Нощувка.
4 ден /01.05.2017/ Закуска. Обяд. Свободно време с възможност за допълнителна екскурзия - "Сьоке Шопинг тур" (маркови магазини за облекло и текстил – Outlet) или цял ден в Аквапарк. Вечеря. Нощувка.
5 ден /02.05.2017/ Закуска. Обяд. Свободно време. Възможност за екскурзия до Памуккале. Вечеря. Нощувка.
6 ден /03.05.2017/ Закуска. Свободно време с възможност за целодневна екскурзия на яхта или гмуркане. Вечеря. Нощувка.
7 ден /04.05.2017/  Закуска. Освобождаване на хотела.Отпътуване за България

УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ при  Промоционални оферти:
-Цените, които включват отстъпки са валидни само при направена разервация и плащане в посочените срокове обявени от всеки хотел.
-При резервации по промоционални оферти не се допускат никакви промени при вече заплатени и потвърдени резервации.
-При невъзможност на туриста да пътува, но е направил и заплатил резервация по промоционална оферта – сумите по тези резервации не се възстановяват от Хотела и Туроператора. Ако от страна на Хотела, проявят добра воля и  разрешат  съответната сума  да  се ползва при друга резервация / за друга дата на пътуване /, се доплаща  разликата по стандартните цени за съответния хотел . Това може да се случи само, ако Хотелиера покаже добра воля при основателна причина от страна на клиента и са спазени сроковете по договор между Туроператора и Потребителя /Клиента/.

УСЛОВИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ В ХОТЕЛ:
-При настаняване в тройни стаи или двойни стаи с допълнително легло (TRPL; DBL +EX.BED) почти винаги третото легло е допълнително - тип разтегателно и затова за него се заплаща по- малко  Много малко хотели разполагат с редовно трето легло.
-При настаняване на двама възрастни с едно или две даца (dbl +1chd; dbl+2chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни. Децата ползват намаление според офертата на хотела, но само когато са с двама възрастни – пълноплащащи .
-Относоно изгледа на стаята – при някои хотели, цените са различни, но стаи с изглед море се гарантират само тогава когато хотела има специална цена за такава стая , а при останалите случаи Туроператора не дава гаранция за настаняване в такова помещение без доплащане .
-Настаняването  в хотелите става след  14:00 ч. Напускане и освобождаване на хотела  става до 12:00 ч.
-Всички услуги в хотела преди 14:00 ч. в деня на настаняване и след 12:00ч, в деня на напускане,  се ползват срущу допълнително заплащане  в това число храна и напитки .
-Броя на храненията в хотелите съотвества на броя резервираните нощувки, ако е на ALL INCLUSIVE ИЛИ ULTRA ALL INCLUSIVE  съответния брой основни  и междинни хранения и напитки според програмата „Всичко включено в цената“ на съответния хотел.

УСЛОВИЯ ЗА ПЪТУВАНЕ:
ВЕНИ ТРАВЕЛ ПРЕДЛАГА ОРГАНИЗИРАН ТРАНСПОРТ ОТ СЛЕДНИТЕ  ГРАДОВЕ: гр.Русе, гр.Разград, гр.Шумен, гр.Варна , гр.Бургас , Несебър  и Поморие, София, Пловдив, Стара Загора,
ЗАБЕЛЕЖКА : Точния час на отпътуване от местата за тръгване , номера на автобуса и телефон на представителя на ВЕНИ ТРАВЕЛ,  се съобщават 3 дни преди отпътуване , по e-mail  или личен телефонен номер на клиента .
Настаняването в автобуса е по ред на записване или при желание за предни места срещу допълнително заплащане:
От 5-то място до 8- място -30 лв. на седалка се заплаща допълнително .
От 9-то  място до 16- място -20 лв. на седалка се заплаща допълнително .
Туроператора и Превозвача не носят отговорност за загубен, откраднат багаж или забравен по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.
Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на допълнителните екскурзии!
ВАЖНО: Относно медицинската помощ – Туроператора и Фирмата - партньор, могат да окажат съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не са страна и не носят отговорност при неспазване на Общите застрахователни условия от Застрахователя или негов Представител.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
Минимален брой туристи за организирано пътуване - 40.
Срок за уведомление при недостатъчно туристи за организиран транспорт -7 дни преди отпътуване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕ:
- Валиден международен паспорт – минимум 3 месеца към датата на връщане.
- Лица под 18 г. пътуващи без или с 1 родител, трябва да представят на границата: нотариално заверено пълномощно/декларация/ от липсващия родител/и - оригинал и копие, валиден паспорт/ минимум 3 месечна валидност/, Акт за раждане.
- няма визови, санитарни и медицински изисквания

ВАЖНИ УСЛОВИЯ ПРИ ЗАСТРАХОВКА „ПОМОЩ ПРИ ПЪТУВАНЕ и  МЕДИЦИНСКИ РАЗХОДИ

 Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ АРМЕЕЦ или ЗАД "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп" ЕАД –по избор на клиента .Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване и медицински разходи ”  и на двете компании , при необходимост от медицинска помощ: , Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 130,0897337707 е-mail: operations@coris.bg –при застраховка на ЗАД “ АРМЕЕЦ. Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията на  ЗЕАД "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп" ЕАД -Обслужващата асистънс компания по застрахователни полици по застраховка „Пътуване в чужбина“ вече е „Глобал Сървисиз България” АД.- EMERGENCY MEDICAL ASSISTANCE Tel: +359 2 8 197 197 E-mail: assistance@globalservices.bg Mail to Global Sevices Bulgaria: 23 "Sitnyakovo" Blvd, 1505 Sofia, Bulgaria  .Да предаде необходимата информация на български или английски език/номера на застрахователна полица ,три имена ,егн ,срок на действие на застрахователната полица ,местонахождението и подробна информация за събитието . Задължително е спазването на всички указания  дадени от Асистан компанията,включително относно лечебно заведение или лекар към което трябва да се обърните за помощ . В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компаниятаЗастарахованият има право да се откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказана помощ .В случей ,че Застрахованият е приет в лечебно заведение в състояние ,в което е било практически невъзможно да се свърже с Асистан компанията на посочените телефони ,лично или чрез трето лице в срок до 24 часа след събитието е длъжен да уведоми Асистан компанията.Когато Застрахования е заплатил сам направените разходи ,всички документи по конкретната претенция следва да се изпратят на Застрахователя в оригинал ,в срок до 5 дни след завръщането на Застрахования в Република България.

Туроператор „Вени травел – Венелина Рачева“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ със застраховател“Групама Застраховане „ЕАД със седалище и адрес на управление: София ,бул.“Цариградско шосе“47А,бл.Вет3 и с полица 7500160000503/30.11.2016 валидна от 00.00ч на 05.01.2017 до 24.00ч на 04.01.2018 г

Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офисите на Вени травел или на оторизираните агенти!

 

Цени

Дата цени от
29.04.2017 г. 267 лв.


Хотели по програма
Carpe Mare
267 лв.
Дидим, Турция
Grand Efe
290 лв.
Йоздере, Турция
Дидим, Турция
Дидим, Турция
Кушадасъ, Турция
Йоздере, Турция