Екскурзии в България

Остров Анастасия - Замъка „Влюбен във Вятъра“
Продължителност: 2 дни / 1 нощувки

Транспорт: Автобус

Дати: 


Цена от: 169 лв.

Програма
17.06 - 18.06.2017
02.09 - 03.09.2017

ПЪРВИ ДЕН -  Отпътуване от Русе в 05.00ч от Бяла 5.30 ч .Отпътуване за М. Търново – Архитектурен и исторически резерват със добре запазените странджански къщи от 18 -19 век, обявени за архитектурни паметници; Старинната църква “Успение Богородично”  построена 1754 г., посещение на Историческия музей.
Отпътуване за с. Българи - Всички нестинарски ритуали се изпълняват под звуците на свещения тъпан (който целогодишно стои в конака) и гайда. Запознаване с ритуала и историческите факти за него .Отпътуване за Бургас ,за посещение на остров Св. Анастасия / при подходящи метеорологични условия/.
В акваторията на бургаския залив се намира единственият обитаем остров по българското Черноморие – Света Анастасия. Островът се е появил след изригването на вулкан, а в резултат на бурите и морските вълни са се появили причудливи скални образувания – Гъбата, Дракона, Вкамененият пиратски кораб, Портата на слънцето.
/Община Бургас осъществява транспорт до остров Света Анастасия с 18-метровия общински катамаран „Анастасия“. Той е оборудван с най-съвременна техника и отговаря на всички стандарти и изисквания за безопасност. Продължителността на пътуването с корабчето е около 40 минути в посока, престоят на острова е около 2 часа. / .Настаняване в хотел в гр.Бургас .Свободно време за разходки ,плаж и др.
ВТОРИ ДЕН – Закуска. Отпътуване за Созопол –най-стария град на българското черноморско крайбрежие.
На 28 юли 2010 г. по време на археологически разкопки, археологът проф. Казимир Попконстантинов в развалините на манастира на остров Свети Иван открива мощи на Свети Йоан Кръстител, които се превръщат съвсем скоро в популярна туристическа и религиозна забележителност. Днес мощите са изложени в църквата “Св. Св. Кирил и Методий”, където могат да се видят.
Свободно време за разходка, обяд и разглеждане на старинния Созопол.Отправяме се към Замъка в Равадиново, носещ приказното име „Влюбен във вятъра“.  Българската атракция, чийто собственик и вдъхновител е бизнесменът Георги Тумпалов, спечели през 2016 г приз за туристическа атракция номер 1 в света.Отпътуване за гр.Бяла ,гр.Русе

Цената включва:
•    транспорт, 
•    1 нощувка със закуска ,
•    застраховка за лица до 69 г.,
•    екскурзоводско обслужване.

Цената не включва:

•    входни такси за туристическите обекти
•    двупосочен билет до остров Анастасия - 10 лева - възрастни, 7 лева - пенсионери и студенти, 5 лева - учащи;

За деца до 12 год.  -10% намаление от цената

Необходими документи -валидна лична карта.

При необходимост фирмата си запазва правото да променя реда на посещеваните обекти, както и при невъзможност да се посети дадена забележителност, да я замести с алтернативна такава!

Начин на плащане: В брой или по банков път. При записване - депозит – 50 % от пакетната цена, доплащане – до 14 работни дни преди отпътуване.

Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 40  туриста !!!

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на тръгване !!!
Забележка :Туроператора си запазва провото да променя последователността на обектите по програмата ,но запазва отговорността за посещението им !!!

Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел . Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на туристическата  агенция !

Туроператор „Вени травел – Венелина Рачева“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ със застраховател“Групама Застраховане „ЕАД със седалище и адрес на управление: София ,бул.“Цариградско шосе“47А,бл.Вет3 и с полица 7500160000503/30.11.2016 валидна от 00.00ч на 05.01.2017 до 24.00ч на 04.01.2018 г

Цени

Дата Русе
17.06.2017 г. 169 лв.
02.09.2017 г. 169 лв.